Как да стилизираме плисирана пола за работа тази пролет

Има толкова много методи за стилизиране на плисирана пола за работа тази пролет. Ако отивате за по -официално обжалване, сдвоете го с блуза или ризи с копче. За по-облечен подход го оформете с обикновен тройник или графичен тройник. Плижните поли са отлично допълнение към гардероба за пролет/лятна работа, както и има толкова много цветове, както и отпечатъци, които да опитате. Тази плисирана пола от печат на полка определено ми хвана окото, както и пастелните цветни плисета определено получават голяма част от моя интерес тази пролет. Също така обичам тази смела оранжева плисирана пола. Не може да се обърка с отличен цвят на поп за пролетта.
Плижните поли са гъвкави, както и могат да бъдат оформени в толкова много различни методи за работа тази пролет. Бърз и прост метод за това как точно да се стилизира плисирана пола за работа тази пролет е като я сдвоите с обикновена блуза, за предпочитане бяла или бели блуза или риза. Само с няколко седмици до пролетта поех справедлива пътека, както и оформях тези плисирани поли, които могат да бъдат използвани както за работа, събития, така и за предстоящ Великденски празник. Стилинг плисирани поли за работа, исках да го поддържам просто, както и свежи, като го сдвоя с бели блуза, както и бежови помпи. С детайлите на Polka Dot, плисираната пола се откроява самостоятелно, оттук и простотата. Попълних външния вид с бежови помпи. Традиционните бежови помпи винаги са отлично допълнение, когато стилизират пастелни цветове или плисирана пола за работа.
Пола: Тук също има това точно тук и тук, повече тук // H&M Top: Тук, подобно тук, // чанта: тук/тук // Обувки: Тук, Бюджетен план приятелски тук/Тук

< >

В момента JavaScript е деактивиран в този браузър. Реактивирайте го, за да видите това съдържание.

Пазарувайте плисирани поли за работа тази пролет
< >

Може да се насладите и на вас:

Най -доброто празнично събитие със семейството

Как да добавите кожени шорти към вашите …

Как да рокля за зимна среща сега

Как да носите деним това лято

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *