Трябва да има комплект за красота за цялата кариерна жена, ориентирана към кариер

„Кой управлява света? Момичета ”…… Бионсе Ноулс
Докато Бионсе пееше известната песен на Girl Power, тя съпричастни с нотка на феминизъм върху важността на жените, както и как светът сега се управлява от майчиното докосване. В този ден, както и възрастта, жените излязоха от домовете си, управлявайки работни места, както и деца, закони, както и на хъби. Също така има и нужда от нея да се грижи, както и да бъде в крак с външния си вид, тъй като понякога би трябвало да ги парадира и в своя полза, особено на работното си място. Не, тя не се възползва от мъжката слабост тук, вместо това използва своите очарователни женствени начини да донесе интелигентно производителност на масата! Така че нека да съберем нашия работен момиче-кит, както и да се приготвим да кукли за работа, нали!
За лицето
Бихте искали да скриете тези петна, както и тъмните кръгове със сигурност, както и да популяризирате и добрата кожа, така че Kohl за очите е задължително с подходяща основа, компактен, както и консилер за кожата. Човек може да избере тониран овлажнител, като се има предвид мусоните, както и влажността тук, което не би накарало лицето да изглежда всичко измислено или тежко за деня, както и компакт от реномиран бизнес за докосване, Точно преди да влезете в клиент среща!

[Също прочетете: Съвети за грим Всеки трябва да следва този сезон]
Намажете малко основа, както и с мокро парче памук, нежно намажете основата, за да се смеси върху лицето. Следващата стъпка ще бъде използването на полупрозрачен прах или компактен прах за запечатване на външния вид. Изчакайте миг, както и след това се насочете към веждите.
Източник: YTIMG.COM за веждите
Не всички от нас индийски жени имат пълни вежди, мнозинството прави обаче. Нека обаче да се съсредоточим върху малкото, които трябва да направят пълнене, да усъвършенстват веждите си. Вземете четка за маскара от реномиран бизнес, както и гребете веждите си.

Използвайте бели, жълти или извън белите, за да подчертаете костта на веждите, както и след това продължете напред, за да попълните веждите с Kohl.
Източник: pinimg.com за очите
Бъдете много предпазливи от избраните от вас цветове, тъй като мениджърът очаква да ви работи, както и да не е мобилно-коледно дърво. Един удар от талисман за миглите или една линия Kohl за горните капаци ще бъде добре. За долната водна линия удар от водоустойчива очна линия е задължителна.

След като лицето, както и челото са готови, продължете напред, както и използвайте един удар с очна линия на горния капак, с един удар от маскара и за горния капак. За долния капак само един удар би бил достатъчен за интензивния през деня.
[Също прочетете: Как да накарам очите да изглеждат големи?]

Източник: HomeShop18.com За ефекта на руж
За да добавите малко свежест, както и на жизнеността след обяда, на скулите трябва да се наложи. Трябва да се използват праскова до розово, както и в съответствие с правилата за регулиране на работата на грим, трябва да се използват два удара по всяка скула на руж. Чистите ружове са най -добрите за използване, за работно облекло за деня на Au Naturale!
[SC: MediaD]

Билково измиване на лицето
Лек почистващ препарат, както и тонер
Овлажнител
Няколко памучни манкета и
Малка бутилка розова вода

Източник: Hellobazaar.Thlese Пет предмета трябва да се използват за поддържане на лицето, чисто, както и свежи, както и след приложението за грим!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *