Черни модни марки, които да носите

Има толкова много начини, по които можете да подкрепите и покажете любовта си към черната общност и един от тези начини е чрез добавяне на тези изключителни чернокосни женски модни марки, които да носите в гардероба. Hanifa е модна марка, притежавана от черна и е рентабилна и модерна. Подкрепата на бизнеса с черен притежател е нещо, което винаги е била част от моята марка. С течение на годините носех различни модни марки на Black, включително артикули от Fe Noel тук, популярната рокля за сватбени гости на Icon и за пола на ресни и топ. Днес в моя канал в YouTube споделям видео за проб и стил на наскоро открити марки и повече фирми, притежавани от черни жени, които горещо препоръчвам. Повярвайте ми, вие обичате техните колекции толкова, колкото и аз и има нещо за всеки и всеки повод.
Важно е да продължим да издигаме бизнеса с черни собственици. Има толкова много марки, че можете да поддържате, включително марката зад тази пола на корсета на Нина, която нося, наречена Hanifa. Hanifa е етикет, базиран в Мериленд, проектиран от Hanifa Mvuemba. Размерите им варират от 0 до 20, което е невероятно. Други марки, които също съм носил и подчертал в моя Instagram, включват лентата за устни, която в момента нося цвета на „Boy Trouble“ и тази кушина за рокля с целеви плъзгащи се… получих го в червен микс и липа зелена смес.
Ще подчертая повече черни женски модни марки, които да нося на моя канал в YouTube. Проверете видеоклипа, докато преглеждам и стила 8 различни погледи от ваканцията на Андреа Айяма, Сай Санко Кафтан, колектив на Кай за лято и черно -бяло рокля от заради стил, който е идеален за следващото ви официално събитие.

< >

Може да се насладите и на:

Как да облека удобно този празник на благодарността

Идеи в последния момент за Деня на влюбените …

Какво да носите, докато сте навън това лято …

Невероятни находки под 100 долара за закупуване сега

знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

първо име

първо име

първо име

първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *