Летни рокли, които да носите за работа

Случвало ли ви се е да сте в стил Rut за работа? Търсите ли рокли за лятото, които да носите за работа това лято? Има толкова много забавни рокли през лятото, които да носите. Работейки от 9-до-5 задача, както и съм в по-голямата част от седмицата, понякога се откривам в стил на стил какво да нося, особено с настоящите топли вълни. Имах нужда от нещо просто, както и ветровито; Въпреки това все още е подходящо за работа, както и за мен за мен са рокли. Харесвам рокли. Винаги добавям рокли в магазина си в блога.
Въпреки че през последните няколко седмици използвам много панталони с висока талия, които можете да откриете ежедневния ми стил на работа, документиран в моя Instagram, аз се насочих към използването на рокли, докато метеорологичното състояние се затопля. Тъй като винаги съм се навеждал към панталони за работа; Напоследък имах модификация на ума. Бавно гравитирам към рокли за работа. Откриването на правилната рокля за лятно време за работа може да бъде хит или пропускане. Нещата, за които трябваше да помисля, включват тъканта, дължината, както и стила. Тази рокля на полка точката го прави за мен! Съвсем наскоро купих роклята преди няколко седмици, докато тя беше в продажба, както и тъканта, дължината, както и стилът е идеален за носене за работа това лято.
Облекло: Рокля в продажба за $ 29 (тук, повече тук) // Обувки: Тук, Бюджетен план приятелски тук/Тук // Чанта (тук, както и това тук, повече тук)
Пазарувайте външния ми вид

< >

Летни рокли, които да носите за работа

Може да се насладите и на вас:

Преходни скоби, които изисквате сега

Основи на гардероба, които изисквате да имате сега

Как да рокля удобно този празник на благодарността

Най -заветната рокля през лятото, която да носите …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *