Как да направите основен грим за различни очни форми

„Aankhon Hi Aankhon Mein Ishaara Ho Gaya“… .to ‘Ankhiyon Ke Jharokhon SE’ и много други. AKA Bollywood знае как да направи всяка част от женската анатомия популярна и търсеща.
[Прочетете също: идеи за грим за малки очи]

Очите са голямо предимство за жена. Но не всички жени имат едни и същи структури на очите и очите. Някои имат високи очи, други имат къси, други имат черно, а други имат синьо, други имат кафяво, други имат широки, други имат монолиден, а други имат индийски.
Има няколко класификации на очите, които варират според различните атрибути на очите. Ние ви даваме изтичане на различни очни форми и вида на основния грим за различни очни форми.
Източник: WordPress.com Спадните очи
Тези видове очи са популярни за младия външен вид, който придават. И така, силен грим върви добре с него.

Не се колебайте, преди да нанесете добро количество грим във външния ъгъл. Можете да нанесете облицовка и върху ъглите на вътрешните очи.
[Прочетете също: Как да направите грим на chola]

На фронта на сенките за очи използвайте метални цветове като златисто, черно или тюркоаз. Преди да експериментирате с цветове, имайте предвид, че по -ярките цветове правят очите ви да изглеждат големи, докато по -тъмните нюанси правят очите ви да изглеждат малки. Джаки О Кенеди и Мишел Пфайфер са знаменитостите, които са имали големи очи.
Източник: Pinterest.Comeyey Съвети за грим: В Купете, за да създадете илюзията на големи зададени очи, използвайте тъмна облицовка първо и подредете горната и долната линия на косъм възможно най -близо до вътрешното око. Стойте далеч от създаването на тежка линия по целия капак. Вместо това започнете, като направите тънка линия близо до канал за сълзи, издърпайте я към външното око и създайте по -дебела линия, докато дърпате. Към края нанесете талисмана върху миглите върху вътрешното си око.

Затворени очи
Тези очи са точно обратното на големите зададени очи, тъй като са по -близо от една ширина на очите. Но да, те дават секси, знойна привлекателност като тази на Дженифър Анистън и изглеждат страхотно с крилат лайнер.
Ако имате близки зададени очи, използвайте интензивни цветове за предпочитане. Всъщност можете да използвате хайлайтър точно под външните ъгли на долните мигли, за да получите драматичен вид.

Източник: WomensViewPoint.Comedeed Eyes
Виждали са китайци? Те са тези, които имат очи с качулка, в които сгъване на кожата или виси над естествената им гънка. Това прави клепачите да изглеждат по -малки.
[SC: MediaD]
Съвети за грим за очи: Смелият очен грим костюми с качулка и така трябва да се използват по -тъмни нюанси на клепачите. По -леките цветове ще направят клепачите ви да изглеждат по -гадни. Не пренебрегвайте по-ниския си капак и не се опитвайте да прекалявате с костта на веждите.
Източник: BlogSpot.Commonolid Eyes
Това е обратното на очите с качулка. Много от времето можете да видите капака. В очите с качулка те се сгъват над капака, докато при монолид сгъването е над самото кости.
[Също прочетете: съвети за грим на очите]
Съвети за грим за очи: Създайте градиентен ефект, като нанесете пушека бежова сянка върху горната си линия на косъма и измийте към външната част на окото, в странична V форма. Сега използвайте четка за сянка, за да нанесете тъмния цвят и смесете. След това нанесете неутрален цветен нюанс в средата и го смесете с мек блестящ цвят към вътрешната част на окото. Повдигнете го до костта на веждите, за да създадете акцент.
Източник: lipstiq.comdown обърнати очи
Момичетата с обърната форма на очите трябва да се чувстват чудесно, като се има предвид, че те имат очните видове за котешки очна линия. Безвременният Мерилин Монро имаше свалени очи.
Съвети за грим за очи: Използвайте течна очна линия в Buy, за да създадете дебела, смела линия. Когато удължите облицовката до външния ъгъл на окото, изместете облицовката си под ъгъл, за да създадете най -добрата крилата линия.
Източник: dailymail.co.ukprotruding очи
Тези очи са големи, кръгли и се открояват. Трябва ли очите ви да издуят малко от гнездото им, тогава това показва, че имате изпъкнали очи. Никол Ричи е класически пример за изпъкнали очи.
Съвети за грим за очи: Нанесете очната си линия по -плътно към външния капак и по -тънък към вътрешното око. За да изглежда по -малко изпъкнало, нанесете средни и тъмни нюанси на сенки върху клепача си.
Източник: Thirstyroots.comdeep Set Eyes
Тези видове очи са много големи и се връщат обратно в черепа. Камерън Диас и Тейлър Суифт са ви с дълбоките си очи.
[Също прочетете: Гримът на Дивали]
Съвети за грим за очи: За да подобрите дълбоко поставените очи, подредете горния и долния капак. Използвайте по -светли оцветени сенки като праскова или бежово.
Източник: thebeautyvenue.comnow започнете с очите си и ни уведомете кой от модела на грим за очи ви накара да зашеметите всички.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *