Как да стилизираме тазгодишната лятна тенденция

, когато нашите карантинни дни започват да бъдат зад нас, обзалагам се, Тенденции, които нямате търпение да опитате да се покажете. Когато се отнася до летните тенденции, забелязвах много забавни тенденции, които си струва да опитате, включително разхлабени панталони, изрязани рокли, плетени рокли, големи ризи с копчета, върхове на кръстосано кръст, само за да назовем няколко. За мен съм голям фен на разхлабените панталони. Колкото по -големи са панталоните, толкова повече се влюбвам в тях. Наричайте ме луд, но не мога да получа достатъчно разхлабени панталони с широк крак и върхове на кръстосано кръст и затова тази тенденция е една от любимите ми летни тенденции и любимите парчета за всички времена, които да нося най-добре през този сезон. С толкова многобройните летни тенденции най-добрите сега, ще се съсредоточа върху споделянето на един от настоящите си любими и как да оформям тази година лятната тенденция: разхлабени панталони с широки крака и върхове на кръстосано кръст.
Днешната публикация показва лесен начин как да стилизирате тази година лятната тенденция на разхлабените панталони и върха на кръст-кръст. Избирайки разхлабени панталони с висока талия, можете лесно да включите омраза без пълен дисплей на кожата. Аз лично обичам панталони с висока талия по тази причина. Този връх с кръст-кръст е вечеря сладък с различните цветове и линии. Можете буквално да го оформите с панталони с висока талия или да го сдвоите с съвпадащите къси панталони, които представих в Instagram и в това видео в YouTube.
В друга бележка, маркирайте календара си, тъй като голямата продажба на годишнината на Nordstrom започва скоро. Ранният достъп започва на 12 и 28 юли за всички. Не забравяйте, че винаги можете да пазарувате в Nordstrom: Можете да закупите онлайн за доставка, да вземете в магазина/бордюра или да се насочите към най-близкото си място, за да пазарувате на закрито! Възползвайте се от напълно безплатните възвръщаемост и доставка, както и награди и първи достъп до най -новите сделки чрез Nordy Club.

< >

Може да се насладите и на:

Невероятни находки под 100 долара за закупуване сега

Най -добрите зимни сезони, които трябва да закупите сега

Какво да носите, докато сте навън това лято …

Най -доброто място за получаване на вашите костюми за Хелоуин

знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

първо име

първо име

първо име

първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *