Основна тенденция на корейското облекло, че всички трябва да следват този ранен зимен сезон

K-Fashion, е домакин на основния стил на тенденция поради повишаването на популярността на K-драмата и K-POP в Южна Корея и по целия свят.

Yooondear
2021 Корейска мода придобива скорост на глобалната сцена и изглежда не се забавя по -рано. Тъй като модните момичета се опитват да създадат своя собствена идентичност, като изразяват себе си чрез дрехи в различни стилове.

withyoon.official
Корейската мода като негов еклектизъм и за да постигнете това, да се отървете от уроците в стария стил, които сте научавали. Тъй като практически всичко върви в корейски стил, смесете и съвпадат с всякакъв вид външен вид помежду си, за да се въздействат прекрасен за тази тенденция на ранния зимен сезон.

ordinairement.om
Ако не е толкова студено там, където живеете през зимата, можете да пропуснете палто и вместо това да носите елегантно яке. В допълнение, пуловерите за тенденции ще създадат привлекателни тоалети, без да компрометират комфорта или функцията. Оформете ги с любимите си разхлабени панталони или елегантна пола за много по -модерен вид.

Разглеждаме и много ботуши за предстоящата зима. Изберете кожени или велур, каубойски или глезени ботуши. Това, което наистина има значение, е, че ботушите на глезена са на модни тенденции и дългите ботуши се завръщат! Или може би никога не са излизали от стил, но сега комбинациите са по -смели, много по -непредсказуеми.

Вижте също

Есенна мода, сватба
Съвети за стайлинг: Какво да носите на есенна сватба 2022

K-Fashion също е силно повлиян от външния вид на уличните дрехи и пистата, тъй като е на разположение на ежедневните потребители.

Ето основната тенденция на корейската екипировка, която всички трябва да следват тази ранна зима;

Навони
jellpe_jj
itsnotso_
Eunjud_
crazygirls.co.kr
bemyhonee_
Bemyhonee
Afamily.vn
98.c_project

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *