Нова тениска общност-Arttee Apparels

Нова тениска общност-Arttee Apparels
С цел да помогне на независимите художници, Arttee Apparels беше създаден като платформа за талантливи художници, които да допринесат за своите невероятни произведения на изкуството, които да бъдат трансформирани в невероятни тениски. Това е нов начин да покажете на местните илюстратори и художници някаква любов и това е чрез онлайн магазин и тениска.
Сигурен съм, че вече трябваше да сте чували тази предпоставка, така че това е много смело от тях да стартират на същия пазар като без конци, DesignByHumans и много други. Но това може да бъде страхотна свобода за местен художник от Малайзия и съседни страни, където те имат абсолютно забележителни художници. Така че ние желаем всичко най -добро на начинаещите на бизнеса, които мислят за тази платформа като място за независими художници, които да подкрепят произведенията на изкуството един на друг под един чадър. Сега има само няколко дизайна, които гласи, че те са начало, така че дръжте ума си отворен.
Сайтът кани независими художници да допринесат за своите произведения на изкуството, за да бъдат трансформирани в невероятни тройници. За обикновен USD18.90 вече можете да донесете у дома произведение на носещото изкуство.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *