Може ли Dimple Piercing да ви даде постоянни трапчинки?

Пиърсинг на бузите, който също е популярно наричан „пиърсинг на трапчинки“, е един от най -говорените за модификация на тялото. Причината за безпроблемното е, че пиърсингът на бузите е не само текущата тенденция, но и полезна при акцентирането на лицето ви до голяма степен.

Друга основна причина, която го прави доста популярен, е, че пиърсингът на бузите е способен да образува постоянни трапчинки по лицето. Макар че някои смятат, че това е невъзможно, други са склонни да избират бузи, пронизващи единствено, за да получат трапчинки, създадени от човека.

[Също така прочетете: Видове трапчинки и коефициент на красота]
Опростявайки го по -нататък, ето всичко, което може да се наложи да знаете, преди да продължите напред и да получите постоянни трапчинки с пиърсинг:
Източник: jumpradio.dewhat е пиърсинг на бузите?
Пиърсингът на бузите е вид модификация на тялото, извършена по бузите, при които бузите са пробити на мястото, където хората с трапчинки получават тези трапчиви копания. Докато някои просто го правят в „Купете“, за да изглежда бузата си има трапчинки, други го избират да носят шпилки и щифтове по бузата си.

[Също така прочетете: Пробиване на димар на гърба]
Източник: Tumblr.comprocedure за пиърсинг на трапчинки
Димпионният пиърсинг може да бъде болезнено преживяване, като се има предвид, че бузите са склонни да имат много мускули. В процеса може да има и малко кръв, пръскаща кръв. Препоръчително е лицето, което се подлага на пиърсинга, да избере професионалист, така че нищо да се обърка. За начало първо трябва да почистите старателно зъбите и устата си и да се отървете от всички бактерии, които може да има в устата ви. Причината, поради която човек трябва да направи частта за почистване на устата, е, че бактериите в устата могат да се натрупат близо до пробитата зона и да причинят тежка инфекция. Инструментите, използвани за пиърсинг, трябва да бъдат дезинфекцирани първо преди употреба.

[SC: MediaD]
Предпазни мерки, които трябва да вземете
С модификациите на тялото най -решаващото е, че вземате всички предпазни мерки, които трябва. Например, уверете се, че нанасяте анестетичен крем двадесет минути преди пиърсинга. Това ще ви спаси от болката, която пронизирането може да причини. Също така се уверете, че използваната игла е абсолютно нова и изобщо не е оцветена. Инструментите, които трябва да бъдат използвани, трябва да присъстват и за това е по -добре да изберете професионален и опитен пиърсинг, защото както се казва, превенцията е по -добра от лечението.

[Също така прочетете: Клип на пръстени за стомашни бутон]
Докато отивате за пиърсинг на трапчинки, трябва да имате предвид три неща. Знанието как да имате трапчинки чрез пиърсинг е едно нещо, но ако не вземете необходимите предпазни мерки, това може да ви повлияе неблагоприятно. Уверете се, че сте избрали бижутата си за пробиване на бузи в разработка, като се има предвид, че ще бъдете абсолютно объркани и разглезени за избор, докато се опитвате да намерите бижута за пиърсинг на Dimple. Има и редица случаи на операция на трапчинки, които се объркаха, докато се опитвате да премахнете пиърсингите на трапчинки, така че трябва да сте 100% сигурни, преди да получите пиърсинга си на трапчинки.

Проблеми, свързани с пиърсинг на трапчинки
Пиърсингът на трапчинки може да се окаже и доста болезнено изживяване, ако не е направено от опитни и професионални ръце. Неправилното последващо обслужване също може да причини неблагоприятните ефекти, които могат да бъдат причинени от пиърсинг на трапчинки.
Източник: IGN.com1. силна болка
Димпионният пиърсинг може да се окаже доста болезнен, като се има предвид, че лицето ни има мускули, които не са склонни към модификации на тялото. Затова е много важно да приемате анестетици, преди да изберете пиърсинга.
2. Паротидните жлези могат да се повредят
Много рискова част за пиърсинга на трапчинки е, че може да причини увреждане на паротидните жлези. Паротидните жлези са отговорни за секрецията на слюнка в устата и ако бъдат повредени, нямаше да има секреция на слюнка в устата на човека. Следователно, с най -голяма стойност е да изберете добре опитен пиърсинг.
[Също прочетете: знаменитости с трапчинки]
3. Пиърсингът ще остави белег
Без значение каква част от тялото ви пробива, тя ще остави белег. Същият е случаят с пиърсинга на трапчинки. След като решите, че вече не искате да запазите пиърсинга, ще трябва да сте готови да имате постоянен белег на лицето си, в много случаи това са трапчинките.
Грижи след пиърсинг
Може да отнеме до два до осем месеца, за да се излекува излекуване напълно. За този период от време ще трябва да предприемете специални предпазни мерки и грижи за вашите трапчинки. Като например, трябва да развиете хигиенни орални съчетания, за да сте сигурни, че нито една бактерии не е натрупана. Ще се изисква да носите бижута, която не е нито голяма, нито твърде малка, за да спрете щети на вашите прясно пробити бузи. Лесно е, след като се привикнете да правите тези неща.
Много модни списания публикуват статии за пиърсинг на трапеди и тенденции бижута, мода и други. Вземете сигнали от знаменитости и връстници също.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *