Можете ли да направите романи от малки деца у дома?

Децата растат толкова бързо и това е времето на живота им, когато се нуждаят от нови дрехи отново и отново. Помислете колко много размери бебешки романи се нуждаят от всяко дете, докато расте. Какво правят най -умните майки?

Мъдрите майки просто купуват модел на бебешки ром и правят собствените си дрехи вкъщи. Тези, които знаят как да шият, спестяват пари, като правят дрехите на децата си у дома. Ето предимствата на шиенето на дрехи за бебета и малко дете у дома:

Пестя пари

Уникален търси децата ви

Моделите за шиене се предлагат в различни размери, така че когато децата прерастват дрехите си, можете да направите нови в по -голям размер

Интересувате се? Ето най -простият начин да започнете (ако приемем, че имате шевна машина). О, и не се притеснявайте, ако нямате опит за шиене … Магазин за шиене, който препоръчваме да дава стъпка по стъпка водачи, така че дори пълните начинаещи ще успеят да направят облеклото на децата си. Ето плана за 3 стъпки, който трябва да вземете, ако искате да шиете детски дрехи …

Първо: Купете модел за шиене на PDF Romper

Посетете магазина за шарки за шиене на Otter и купете моделите на децата и малкото дете по ваш избор. Те имат всякакви различни дизайни и това струва само няколко долара, за да получат някой от тях. Това, което ще получите, ще бъде PDF файл, който можете да отпечатате у дома с подробни инструкции как да направите парчето за дрехи, което искате.

Otter Patterns е забавен нов магазин за шиене, който продава детски модели с две опции за надбавки за шевове. Какво, не знаете как да шиете? Без притеснения – просто оставете техните инструкции за модел на PDF да свършат работата за вас! Моделите за шиене на печат са перфектни, когато се нуждаете от малко помощ при вашия DIY проект.

Видра модели стъпка по стъпка водачите за шиене са най-простото нещо, което трябва да следвате. Дори и никога да не сте правили дрехи в живота си … все пак ще можете да следвате инструкции и да направите свои собствени дрехи за децата си.

След това: Закупете тъкани, които харесвате

Потърсете онлайн материите по ваш избор. Имайте предвид, че всеки модел ще има препоръчания от тях тип плат, но можете да изберете всички цветове и отпечатъци, така че светът да е вашата стрида. Ако сте като мен, ще отделите известно време за това, защото тук започва творчеството. Обичам да избирам от всички зашеметяващи цветове и отпечатъци, достъпни онлайн.

И накрая: Зашийте собствените си деца, за да спестите пари

Когато вашите материи пристигнат, просто разпечатайте шаблона, изрежете го и го шийте заедно. Колко просто беше това? Повечето детски дрехи като например – моделът за шиене на бебешки резервоар отнема само няколко часа, за да се направи. О, и най -добрата част от създаването на собствени детски дрехи? Можете да правите кратни, различни размери и да ги направите от всяка материя, която искате. отново и отново!

Опитайте вътрешния си ентусиаст за шиене и вижте какви нови стилове можете да донесете на модата на бебето и малкото си дете!

Вижте също

Мода, магазин и стил
Нойранка вегански чанти стартира нова колекция: Всичко е свързано с женствеността и лукса

Имате нужда от повече детски идеи за облекло?

Посетете блога за детски дрехи днес и намерете модели на дрехи за деца, детски модни тенденции и съвети за шиене.

Те правят шиене с модели на полъх! Насладете се на шиене на поли, суитчъри, панталони, рокли и дори неща като цъфтежи.

Различни модели за шиене на бебета, малки деца и деца

Не само можете да направите бебешки романи у дома … Някои майки също правят поли, суитчъри, панталони, рокли и дори неща като цъфтежи. Помислете за всякакъв вид модели на шиене за всякакъв вид нужди за детско облекло. Можете да шиете всичко у дома, а най -добрият магазин онлайн за шиене на модели определено са видрата.

Те имат много подробни инструкции за всеки продукт, което прави дрехите им да използват техните модели, дори ако никога не сте опитвали да шиете преди. Тези, които са опитвали различни модели на шиене, са съгласни … видрата имат най -лесните инструкции и най -подробния продукт, достъпен онлайн! Не приемайте думата си за това, опитайте сами.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *