Какво да носите на огромно удовлетворяващо в офис за облекчение

, когато работите във компания с код на рокля с рокля, как да го засилите за борда, удовлетворяващ-или за други важни срещи-кога Искате да изглеждате експерт, но не разбирате какво ще носят другите? Като цяло, какво трябва да носите на огромно удовлетворяващо в офис на заден план? Посетител на чудеса …
{Свързано: Върховното ръководство за компанията, отпуснато за жени}
Имам моден въпрос: Как точно една рокля за дъската удовлетворява компания за „ежедневна рокля“? Ние сме стартиране-това е първата ни дъска, задоволяваща-така че наистина нямам прецедент за телефонно обаждане. По време на типичния работен ден моят мениджър (главният изпълнителен директор, на 45+ години), както и аз като цяло нося деним, както и суитчър или тениска, тъй като имаме само телефон/имейл да се свържем с клиенти.
Изглежда обаче, че удовлетворяването на борда изисква много по -експертен вид. Попитах моя мениджър за това, той заяви, че „това, което използвате, е добре“. (Избледняли дънки, тениска с дълги ръкави, както и шал.) Той не е типът човек, от който обикновено бих взел модни напътствия, както и не съм сигурен, че той напълно разбира нюанса на женската рокля! Много от другите служители, както и членовете на борда са адвокати, лобисти или CPA. Не искам да се показвам в дънки, но и аз не искам да бъда единственият в припадък. Има ли нещо между тях? рокля, както и карди? Аз съм на 35+ години, както и с размер 14 (XL), така че не искам нищо толкова добре или „млади“. Предложения?

Говорихме за това как точно да правим компания, без да търсим преоблачена, ежедневна, но професионална униформа за жените, какво да облечете в офис за свободен ден в първия си ден, обувки, които да носите с деним на работа, И много повече – обаче не това.

Интересен въпрос, A, както и ми е любопитно да чуя какво казват посетителите. За моя $ 0,02 бих предотвратил погледът на „роклята, както и карди“, когато всички останали са в деним, тъй като несъмнено в крайна сметка се появявате като майката на групата.
{Свързано: Най -доброто облекло за интервю за различни видове работни места}
Така че ще ви предложа две препоръки, както и ще ви предложа да изберете тази, която се чувства най -добре – обаче отново ми е любопитно да чуя какво казват посетителите.
А) деним, както и блейзър, за предпочитане или с гладки токчета или маратонки с символи като Chucks или The New Balance X J.Crew маратонки, които всеки има. Повярвайте уверено! Повярвайте готино! Опитайте да добавите висулка за изявление или шал на външния вид или опитайте да натиснете ръкавите на вашия блейзър. В точката на обувката вярвам в две различни вида жени точно тук – една е гладка и изискана; Другото е готино, мъдро, както и уверено.

Актуализация на 2022: Това са няколко от най -добрите деним за работа (партньорски връзки): 1) Пейдж 2) Madewell 3) Topshop 4) Wit & Wisdom 5) Levi’s

(Обърнете внимание, че последното може да бъде много по -трудно за стил – както казах, изберете какво се чувствате комфортно.) Можете да носите други обувки, разбира се, но маржът за грешка е по -висок с апартаменти, ботуши, комфортни обувки или други. Останете с неутрални цветове, ако се съмнявате, с цвят на поп цвят някъде – потенциално просто червена устна. Както винаги за бизнеса, потърсете деним в тъмно изплакване с много малко страдание.

На снимката по -горе, фантастични якета за суитчър за офиса: черно / тъмно / черно / сиво / изрязано черно

Б) Рокля на обвивката и отново гладки токчета. Това е още една препоръка, базирана на маржа за грешки – роклята „ИТ“ на компанията е почти без мозъка. Рокля, черни или бежови токчета, както и ако вярвате, че може да сте мразовити или да не сте доволни от ръцете си в роклята, носете както жилетка за това, което носят мъжете.
Това е много повече от облечен вид, със сигурност, но типичен сред жените в технологиите – вярвайте на Шерил Сандберг. В него се казва, че вие ​​сте пораснал от групата – но това не предполага, че правите поръчки за обяд или правите друга офис домакинска работа.

Някои от най -модерните рокли на обвивката за работа към 2022 г .: една / две / три / четири / пет (не са представени също така) също)

Дами, какво бихте облечели на „голяма среща“ в среда, облечена в компания? Как точно бихте решили?
2021 Актуализирани снимки чрез снимки на депозити/pressmaster.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *