Откъде да започнете, когато имате нужда от вдъхновение за стил

Откъде трябва да започнете, когато имате нужда от вдъхновение за стил? Всички стилисти са всички извън вашия бюджет? Читател М има страхотен въпрос:
Аз съм 48 -годишна. Млад корпоративен професионалист / предприемач / изпълнител, който търси професионален, подходящ за възрастта външен вид. Можете ли да предложите уебсайт, който може да ръководи моя „липса на стил“, за да покупва по -добри покупки в разумен бюджет? Наистина имам нужда от стилист, но интернет е следващият ми най -добър вариант. Склонен съм да харесвам www.marieforleo.com и www.giulianarancic.com облекло, но аз съм с размер 16 (работя върху тази част) и 5 ​​′ 3 ′ (бих искал да се промени 🙂 … два големи проблема … и о, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не, не токчета за мен. Благодаря предварително за всяка помощ, която можете да предложите. Бих искал да намеря информацията, която търся тук.
Страхотен въпрос, м! Говорихме за някои от най -добрите блогове за личен стил преди, както и за лични купувачи, но никога не сме правили публикация на стилисти или къде да започнем за вдъхновение за стил. (М, може също да искате да разгледате публикацията ни как да изглеждате професионално в апартаменти, когато това е всичко, което носите.) Любопитно ми е да чуя какво казват читателите! Няколко бележки:
Онлайн стилистите съществуват и те не са непременно извън вашия бюджет. Никога не съм ги опитвал, но знам, че редица приятели са се възхитили от Stitchfix, както и Keaton & Row. Читателите на корпорацията също са изпяли похвалите на безплатната лична услуга за стайлинг, която Nordstrom предоставя.

Следвайте блоговете за вдъхновение. По отношение на блоговете изглеждате страхотни и файловете Vivienne правят „колекции от капсули“, което може да бъде страхотен начин да започнете да закопчавате вашия стил. По отношение на вдъхновението, подходящо за възрастта, Une femme d’On NUNGE може да бъде добър блог, който да проверите, както и на привилегията на Лиза на фона на привилегията; Не е облечен като агне, е друг блог плюс-40, който може да ви даде страхотни идеи.
Знайте кога да разтърсите коктейлната рокля. Аз също съм голям фен на Мари Форлео, но обикновено мисля за нея като носеща много рокли от тип коктейл, което може да е страхотно за някои предприемачески/мрежови събития от тип, но твърде много за редовни работни дни. За опции, подходящи за бюджета, може да искате да разгледате Rent the Runway, която току-що започна да предлага размер 16 и повече. (Прекарам снимките на читателите в техните рокли! ModCloth предлага нещо подобно – читатели, носещи своите покупки на ModCloth.)
И накрая: Горещо препоръчвам да намерите „Twin Body Twin“ в публичната сфера, за да следвате и да видите какво носи и как тя (или нейният стилист) го поставя заедно. Следвайте я в Instagram, направете търсене на Pinterest за други снимки в стил и други. Чрез „Body Twin“ това може да е някой от вашия „размер“ (както в етикета за дрехи) или някой, който току -що е изграден като вас, независимо от нейния размер (часовник и т.н.). Някъде прочетох, че Опра е около размер 16, така че тя може да е страхотно вдъхновение за стил; Може също да искате да погледнете актрисата Брук Елиът (която се обличаше много модерно като адвокат на Drop Dead Diva). Също така сме закръглили магазини за дрехи, които носят размери 16-18 преди.

Читатели, пробвали ли сте някакви онлайн стилисти? Кои блогове или други източници следвате за вдъхновение? Читатели с размер 16 и нагоре, кои блогове и публични фигури следвате?

На снимката: Мъжете износване, първоначално качени на Flickr от Theen Moy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *