Препечатани от конкуренция на тениската на Lafraise t

, като се има предвид, че 2004 г., Lafraise се превърна в най -голямата онлайн конкурс за три и риза в Европа, отчитайки около сто дизайна, предложени от илюстратори по целия свят. След като изберат моделите, те са готови да гласуват на сайта си, за седем дни. Най-популярните са отпечатани на ограничено издание от 500 тениски.

Но, както при други услуги, има и недостатък на бизнеса. Предизвикателно е да се запази на склад толкова значителен брой артикули едновременно. Поради тази причина е създаден Lafraise неограничен: те имат трайно сътрудничество с електронна ореца, за да препечатате по заявка, използвайки директно до печат на дреха. Това се подкрепя от техния класически конкурс. По този начин, печелившите модели са достъпни за обществеността за неограничено препечатване, има много повече дизайни, които да избират и художникът финансово се възползва от проекта. В крайна сметка това е въпрос на избор и вкус, независимо дали сте избрали тази версия или тениски, отпечатани от екрана.
Бъдете креативни от Oxycygothey имат магазини за търговия на дребно в цяла Европа (Испания, Гърция, Германия, Дания, Словакия, Франция, Белгия), където продават дрехите си в малки количества. Те доставят (стандарт и експрес) в големи европейски страни, с отстъпки за по -големи поръчки.
Сред техните представени артисти имате ZombieCorp и Mr.Muju. Lafraise имат много, много дизайни, които си струва да проверите. Ето тийзър:
Сезонът на сдвояване от Akrapfshort Cut de Bubusamlady Nature от Louhow да стане Cutela Cage et l’oiseau, когато нощта пада … от състезанието на ризата mrwaynet би било неприлично да добавите много повече дизайни, така че отидете направо към източника! Жалко е да не им даваме кредитния отчет, за който са достойни за популяризиране на толкова интересни дизайни.

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *