Станете по-добри, вземете шарени джобни тениски

, винаги ще избирам тройник с фини отпечатъци вместо тениска с 3D котка с пълна дължина. Ето защо бързо се влюбих в Get Better Pocket тениски.

Създаден от илюстратора на Обединеното кралство Алекс Фостър през 2010 г., той започна като лесно достъпен и носим начин за споделяне на дизайна на основателите. По -късно той построи марка и добави към пуловерите за колекция и чанти. Новата колекция „Номер 4“ включва ръчно отпечатани и прикрепени дрехи, всички вдъхновени от природата, животните и картите – използвайки изкуствен наивен и забавен илюстративен стил. Илюстрациите са прости, но сложни; Резюме, но някак интуитивен. Новата колекция се състои в джобни тройници, включващи лисици, гори, леопарди, цветя и ацтекски шарки.
Продуктите са малко по-скъпи, като се има предвид, че Алекс направи ясно, че иска да стане по-добър, за да бъде екологична марка. Целият печат на екрана използва мастила на базата на вода, а опаковката е 100% рециклируема.

Отнасяйте се към себе си или седнете за тези прекрасни тройници за PAL или роднина от магазина Get Better и не забравяйте да използвате кода за отстъпка „loyalty15“ за специални 15% от сделката за изстрелване.
По-добре, вземете шарени джобни тениски

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *