Как да намерите забавни, но професионални модели и цветове

2018 Актуализация: Все още смятаме, че това е чудесна дискусия как да намерите забавни, но професионални модели и цветове – но може да искате да проверите и нашето най -голямо ръководство за обслужване на ежедневни модели За жените, нашата дискусия относно гардеробите на капсулите за работа (използвайки много цвят!) И нашето четириседмично предизвикателство за работа на работния тоалет!
Как можете да намерите забавни, но професионални модели и цветове? Как можете да интегрирате цветовете и моделите в сервизен ежедневен гардероб като цяло? Читателните чудеса:
Единственото черно парче дрехи, което имам, е един блейзър и нямам нито едно бяло нещо. Можете да ме намерите в флорални поли с раирани върхове, дълги ярки рокли и когато от време на време нося дънки, винаги ги сдвоявам с тениски и блейзери. Любимите ми шарки са ивици и флорали, любимите цветове са лилави, червени, оранжеви. Може ли това някога да бъде професионално? Чувствам се много неспокоен в черно и бих ненавиждал да се откажа от любимите си парчета. Полето, в което се надявам да си намеря работа, е услуга за причината.
Страхотен въпрос, s! (На снимката отгоре: Може би пример за това какво да не се носят с помощта на шаблон на сайта за снимки.) Говорихме как да започнем да носите отпечатъци, както и как да смесвате отпечатъци – но не за дълго време (други други (други отколкото това кратко споменаване в нашата публикация как да пазарувате гардероба си и да играете дрехи). Така че нека поговорим за това. Първо: Не мисля, че има нещо по своята същност непрофесионално в щампи, цветове и шарки – наистина някои от най -приключенските скринове, които смесиха щампи и модели по най -смелите начини, са някои от мъжките партньори, които познавах на старите си адвокатска кантора.
Лесните препоръки тук са, че е много, много лесно да се хвърли на солиден жилетка или блейзър, който вдига един от цветовете в отпечатъка ви, хвърлете го с неутрален панталон или пола и отидете на работа. Но нека се забавляваме малко по -много с това …

Слой множество шарки и ги закответе с плътно парче, или в неутрален (черно или бял), или цвят от един от отпечатъците. (Вижте новата ни борда за професионални отпечатъци на Pinterest, за да видите снимките по -големи и кликнете за източниците.)

Играйте с текстура и цвят (пример отгоре). Визуализиран по -горе – обичам начина, по който раираният, оребрен модел на полата играе с шахматен модел на пуловера „Мерино вълна“.

Използвайте полка точки или ивици като основа за други модели – трудно е да сбъркате да ги смесите!

Друго страхотно комбо: кафяви отпечатъци (често животински щампи), сдвоени с черно и бяло. Това е ново за мен, но мисля, че наистина работи на всички снимки.
Смесете черно -бели отпечатъци за забавен външен вид. Това е един от най -лесните начини да станете смели с щампи и все още да изглеждате професионално. Изучавайки снимките по -горе, мисля, че един голям модел, комбиниран с втори, по -малък модел, работи най -добре. Първата, втора и шеста снимка комбинират парче котва – солиден черен или бял блейзър или блуза – за да го направят малко по -консервативно.
Читатели, как намирате забавни, но професионални модели и цветове за вашите работни тоалети? Мислите ли, че има ограничения за това какви модели, щампи и цветове могат да бъдат професионални? Имате ли любими начини за смесване на цветове или отпечатъци? Кои са любимите ви примери за забавни, но професионални модели и цветове за офиса?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *