Страхотни методи за това как точно да носите нос или нос релефна гардероб

Wintertime Fashion винаги е забавна мода, само тъй като можем да играем със слоеве, както и да изглеждаме стилни. Време е да внесем носите, както и да не само по пет начина, но нека да открием точно как да носите нос по много начини. Дизайнерите в цялата страна, както и глобусът ни показаха как точно да го направим, но ако сте пропуснали тези решаващи модни правила от рампите за това как да носите нос, ние сме точно тук, за да ви разкажем много повече за стила тенденция.
Как да носите нос палто
Capes са забавно облекло, както и могат да помогнат на камуфлаж да носят или да ги накарат да изглеждат и огромни. Зависи от това какъв стил искате да изобразявате, както и да изпратите в света. Точно тук има няколко метода за това как да носите нос палто, което може да бъде сдвоено със стилни хареми, панталони, панталони с рокли, както и поли или дори леенга!

Източник: .blogspot.com1. Направете косата си като Divas от 60 -те, както и спазвайте отличния грим на Gatsby Eye, но носете кожена миди пола с кожен нос в същият оттенък, както и изгорял горчица, за да вървите заедно с нея. Това би било най -голямото тържествено облекло за късни тържества по време на работа!
Източник: Pinterest.com2. Черно, както и белите инспекти на носите също са модели на висше, както и можете да ги носите с изцяло черен LBD, смесена рокля на напитки или може би с изцяло червена коледна смесена рокля за напитки!
Източник: Southernhospitityblog.com3. Поддържайки го основно на шоутата, както и на театралните шоута, може да носите прахообразно сив нос с чифт сиви панталони. Гримът трябва да е много малък, но за да се добави нахален ефект, устните трябва да са пламтящи червени!

Източник: Oconnors.ca4. Винтидж черна шапка, съвременен ден тартан нос, както и чифт ботуши с глезени с дължина на черно коляното; Voila Ladies, кой е тази гореща мацка в града?
Източник: Wondermika.com5. Най-добрата част за нос облекла е, че тя може да се използва с вашия индийски, както и за западно облекло или индо-западно облекло, без да се стимулира. Освен че трябва да искате да затоплите атмосферата наоколо, както и да парадирате с тези дълги крака, можете да сдвоите нос облекла със стилни чорапи на рибена мрежа, както и токчета!

Източник: JustTheDesign.com6. Cape Coats могат да се използват с рокля с къса туника или с къса смесена рокля на напитки. Например, може да разгледаме изцяло сиво официално нос палто, сдвоено с рокля с къса туника!
Източник: tumblr.com7. Петък обличане на работа или може би да ходите на решаваща среща на клиента, както и можете да заявите сбогом на уморителните стари палта, които имате. Нос палто с бял връх, както и черни непрозрачни гамаши, прави чудесно комбо за носене, както и развълнува всички!

Източник: Pinterest.com8. Време за кафе с жените, както и искате да изглеждате стилни, както и шик? Ето вашата възможност да се ровите като дива дори по обяд. Носете нос палто с гамаши, откраднат толкова обемна за шията, както и стилна чанта за парадиране, с ботуши Bearpaw за краката!
[SC: MediaD]

Източник: Whowhatwear.com12. Останете топли, както и препечете на празненствата на басейна Wintertime, използвайки нос, драпиран около торса ви, както и колан на средната секция, за да го запазите сигурно. Ботушите за краката са задължителни, или бихте треперели, както и бърборене до смърт!
Източник: Pinterest.com13. Елегантната рокля на нос е задължително за едно от празненствата, за които бихте се изисквали; Може би използването на това на сватбеното събитие на вашия BFF би било хубаво!
Източник: Pinterest.com14. Lehenga Capes са високи модели за сватбите през зимата, както и те оформят разходите, когато става въпрос за стил, както и за топлина!
Източник: Shilpaahuja.com15. Sangeets, както и данните в стил Mehendi трябва да включват лехенга Capes!
Източник: Pinterest.comshid Харесва ви различните ни концепции в модната тенденция на Кейп, точно как да ги носите, както и с какво? Информирай ни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *