Колекция Nigo X adidas Без никаква драма

всички ние разбираме бански маймуна (Bape), всички ние разбираме adidas оригинали, така че какво се случва, когато създателят на първия, както и един от най -разпознатите около The Сътрудничество на световната марка? Те имат голяма възможност да завладеят света.

Adidas съвсем наскоро пусна книгата Look на колекцията Nigo X Adidas, както и това е като да гледате в миналото, с архивите на марките.

Рисуване на мотивация от поп арт, винтидж дрехи, играчки, както и 80 -те години на миналия век, линията за сътрудничество има очевидна вибрация на Bape, която работи с избора на скоби за спортни дрехи. Силните цветове, оживените модели, както и графиката на анимацията играят добре с детайлите на подписа на Adidas като логото на Trefoil, както и тристранния мотив.
„Исках да вложа нещо от себе си в него, но не по очакван начин“, заяви Ниго. „Вярвам, че хората ми си партнират с всички отпечатъци, но този път наоколо исках да направя нещо различно, нещо, което голямо разнообразие от хора-от деца до възрастни-може да носи. Въпреки това нищо толкова добре драматично. ”

Suits, тениски, якета за варсити, както и суитчъри, всички се появяват в дебютната линия на Nigo с марката.
Adidas Originals от Nigo Line официално ще намалее по целия свят на 24 октомври при избрани търговци на дребно, заедно със съпътстващата си линия за маратонки.

Дотогава можете да проверите колекцията за пълни тениски по -долу, в допълнение към кратко видео, в което Ниго обсъжда уникалния си подход към сътрудничеството.

Колекция Nigo X adidas без никаква драма

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *