Не компромисирайте с парадиране на дизайнерска блуза за сватба през зимата!

Зимните сватби имат собствен чар: отпиването на горещо кафе, докато се промъкне на Самоса, а Джалебис е нещо за зимните сватби. Но много жени също с неохота ще се съгласят, че в името на сватбата те ще трябва да се откажат от дизайнерската си блуза. В крайна сметка не бихте искали да изглеждате треперещи и неудобни по време на сватбата. Но добре за нас, дизайнерските модели на сватбена блуза са преминали на основен ремонт и сега има тонове дизайни, които са изключително за топло по време на зимна сватба.
Дизайнерски сватбени блузи модели
Взехме някои от каталога на дизайна на сватбени блузи и те ще ви стоплят по време на сватбата. Прочетете, за да знаете повече.

Източник: BlogSpot.com elbow-дължина на ръкав блуза
Най -популярната дизайнерска блуза за сватба е блузата с ръкави с дължина на лакътя. Това беше предимно дизайн на 80 -те, но той се появи по голям начин и много модници се виждат да носят тази блуза за повечето сватби. Дори булките вече са започнали да носят този стил на блуза. Черешата отгоре е, когато добавяте разкраси на ръкавите. Те не само изглеждат добре с традиционните сари, но можете да ги носите и като самостоятелни блузи за Lehengas.
[Също така прочетете: Блузи дизайни без гръб]
За още по -добър вид, не забравяйте да попитате шивача си за дълбока кръгла шия. Това ще съсредоточи вниманието към ръкавите на блузата.

Източник: Boutiquesarees.com -zipped и дълги ръкави
Това е една блуза на висшата мода за сватба. Те са с цип, имат дълги ръкави и са напълно покрити блузи. Точно такива дизайни на блуза за копринени сари, които търсехте! Те имат високи мандаринови яки и понякога са изработени от топли материи като кадифе. За някои от по -приключенските дами имаме и дизайнерски дизайнерски блуза в стил мотоциклетист. В най -новата седмица на модата видяхме много дизайнери като Anju Modi, Manish Malhotra и Falguni & Shane Peacock модели, които се разминават по пистата с цип и модерни блузи. Те също могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на тенденциите на модели на блузата на булчинските сари. Така че не само гостите, но и нашата собствена булка може да носи и тези блузи.
[Също прочетете: дизайни на блузи без ръкави]

Източник: Indianroots.com дългогодишен ръкав с подпухнати ръкави
Канализирайте вътрешната си бенгалска богиня изглежда с този стил на дизайнерска блуза. Може би сте забелязали, че издутите ръкави са повсеместни на бенгалските сватби и ако е студено, колкото 7 градуса в Колката по време на сватбата, ще трябва да носите блуза, която ще прикрие ръцете ви. Блузата на подпухналите и дълги ръкави ще бъде перфектно допълнение към вашата колекция Saree за зимна сватба!
Вижте зашеметяващия дизайн:

Източник: StylishandTrendy.com [SC: MediaD]
Блуза с украсена шия и дълги ръкави
Сега този създава буря по целия пазар. Модни, стилни и великолепни, тези блузи с изключително сложен дизайн на вратовете са прекрасни допълнения към прости сари. Ако не искате да изглеждате прекалено настила, можете просто да носите дизайн като този и да аксесоарирате косата си с висока кифличка. Изглежда шикозно и елегантно и можете да го смесвате и да го съчетаете и с Lehengas. Ако не чувствате толкова приключенски, можете да носите малка обица и дори да оставите косата си отворена. Проверете нашата Deepika Padukone с точния стил:

Препоръчителни статии
Брокатни дизайни на блузи нетни дизайни на блузи: чисти, дантелени и дълги дизайни на блузи за нетни сари лодки за шия блуза дизайн maggam work blouse дизайни принцеса отрязани блузи дизайн в стил raglan в стил блузи дизайн: от блуза сари до огледални модели на работа zardozi бродирани блузи блузи модули и модели беззаконен дизайн на блузи

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *