Поддръжка на веждите – вашето ръководство за получаване на тази перфектна поддръжка на вежди

все още изглежда не е подценена практика. Всички сме преминали през кръпка на дни, когато се притесняваме, че погрешно правехме вежди или смущаването поради този излишен растеж между веждите и по краищата.
Въпреки че посвещено се придържаме към нашите срещи за салон двуседмични салони, трябва да приемем, че веждите ни имат свой собствен ум. Известните по -къси изглежда придават звездния си вид на всяко друго нежелано място, по ръба, смущавайки тази перфектна амбициозна форма.

С смели и храстовидни вежди, които получават цялото внимание наскоро на рампата и в тенденциозния външен вид без макиране, неговото Hi-Time получаваме играта си на вежди.
За ваше удобство ние разгърнахме бърз процес стъпка по стъпка, за да гарантираме, че следващия път, когато излезете, никой от вашите GFF всъщност не може да посочи това чело и да каже: „Кога за последен път сте го направили?“
[Също така прочетете: Как естествено да оцветете веждите си]

1. Познайте естествената си форма на веждите
Цялото си копнеем да имаме онези перфектни вежди с лък, но не всички от нас са благословени със същото. Колкото по -рано се примирим с него, толкова по -добри шансове трябва да отглеждаме какво е нашето. И така, първо започнете с признаването и оценяването на вашата естествена форма.
Източник: Collegefashion.netwe са се опитали допълнително да ви помогнат да се идентифицирате тук, формата на веждите, съответстваща на формата на лицето ви, само за да се уверите, че следващия път, когато изтръгнете, знаете по кой път се насочвате.

Източник: Pinterest.com2. Знайте точно откъде да започнете и завършвате
С любезното съдействие на професионалната експертиза, ние имаме с нас мантрата, за да разберем къде точно трябва да започне веждите, арката и точката, в която трябва да се заключи веждите.
Използвайте молив и го задръжте вертикално в края на носа си. Този момент в идеалния случай би бил началото. За арката, която държи молива под ъгъл от носа до ръба на вашия ученик, работи. Професионалистите също така предполагат, че арката по същество трябва да бъде маркирана в точката, в която костта на веждите стърчи най -много. Поставянето на молива под ъгъл от края на носа до външния край би помогнало да се идентифицира къде да спрете.

[Също така прочетете: Как да вокирате вежди у дома]
Източник: loxabeauty.com3. Скубане
Сега вземете комплекта си за поддръжка на вежди

И VOILA, вие сте усвоили нашия процес на поддръжка на бързи вежди.
Веждите изминават дълъг път в определянето на вашите черти и затова те заслужават вашето време и внимание. Така че не бъдете мързеливи и изчакайте до следващата си среща за салон. Останете на място през цялото време.
[Също прочетете: Как да използвате гел за вежди]
Ето едно бързо Направи си сам, за да облекчи ескападата си за поддръжка

Надявам се тази статия да е била полезна за всички вас. Споделете вашите коментари с нас по -долу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *