Нека се приготвим да се сблъскаме с битка с тениски!

Имах възможността да интервюирам както фантастични умове, които ни дадоха риза Предполагам, че трябва да направя нещата малко по -ясни… Говоря за „Ел президент“ Джуд и за „Мис Ети“ Мариета. И двамата отговориха на набора от въпроси, които им хвърлих и е много забавно да видя как отговорите им отразяват техните личности, цели и всички тези други неща?
Обичам ги и така би трябвало за вас, защото те наистина подкрепят американските дизайнери, като дават 500 $ от джобовете си всяка седмица!
Да го направим:
1. Как започна борбата с тениската? Искам да знам кой има идеята, кой излезе с концепцията, колко време отне да работи цялото нещо.
EL PRES: Е, идеята първоначално излезе от мозъка ми … но отне много принос от художници, изследване на нашите конкуренти и много дискусии в късна нощ с госпожица Ети, за да се сдобият с риза, където е днес. Това е невероятното в това, ние знаехме, че това ще бъде сайт за художници … така че ги включихме най -добре в дизайна на сайта.
Мис Ети: Изглежда толкова отдавна да си спомня всички подробности, но мисля, че битката на ризата като име винаги се подразбира за състезателен сайт. Отначало мисля, че и двамата бяхме много сплашени от размера на проекта, но когато започнахме да предприемаме първоначалните бебешки стъпки, всичко започна да си пада на мястото. Не ме разбирайте погрешно, беше/бяха много безсънни нощи и месеци и месеци на включване, преди да бъде написан един ред код. Всъщност имахме късмет и намерихме най -фантастичния разработчик и след това отново беше месеци и месеци, преди сайтът да започне да се оформя. За да бъдем истински, не го знаехме, ще можем да направим датата си на стартиране … все още имаме толкова много място за подобрение, но това е очарованието на всичко, когато откриете вашата страст.
2. Как можете да го запазите толкова забавно, когато всичко е за бизнеса? Искам да кажа, че има буквално 2 или 3 сайта за състезания, където не изпитвам никакъв натиск при влизане в конкурса.
Ел Прес: Това всъщност беше една от основните ни цели в това … Разгледахме нашите конкуренти и си помислихме „Човече, няма много забавление и вълнение“. Много сайтове за конкуренция просто следват модела на „Изпращане на дизайн, изчакайте няколко месеца, вижте дали получавате плащане“. Това изобщо не е забавно … и знаехме, че можем да подобрим и повишим нивото на вълнение. Ето защо избрахме да избираме седмични луди тематични конкурси … те са бързи, яростни и забавни! Това е като конкуренция за хранене на храна … Други сайтове са като „ОК, просто започнете да ядете нещо и в крайна сметка ще ви спрем и ще ви кажем кой печели“. С ризата, ние сме като „Добре, ние ядем пържени twinkies, имате 30 минути да ядете толкова много, колкото можете да отидете!“
Miss Etti: Моята поемане на това е работа усилено и играя усилено … След всичко това се очаква да бъде много забавно, ние не сме корпорация, която продава софтуер или застраховка. За мен е много важно хората да ни видят такива, каквито сме, и двамата обичаме да се забавляваме в живота и просто не сме вашата конвенционална двойка. Ел Президент винаги е бил сърцето на компанията и мисля, че изгоним най -доброто един от друг. За мен ние сме хората, които да покажат на общността как планираме да направим борбата с ризата забавна, конкурентоспособна и подкрепяща един друг.
3. Какви според вас са силните точки на битката с тениски в сравнение с други подобни сайтове за състезания?

EL PRES: Мисля, че най -силният ни диференциатор е нивото на интимност, което имаме с нашата общност. При нас няма „човек зад завесата“ … ние държим нещата широко отворени и нека всички да видят колко много ни е грижа за художниците и колко страстни сме за борбата с ризата. Слушаме музиката на нашите изпълнители, като групата на Sassatattoo Trilobit (). Ние купуваме тениски от по-малки линии за облекло, за да подкрепим художниците, като „Ние сме кланица“ (), отиваме в сайтовете на нашите конкуренти и гласуваме за дизайна на любимите си артисти. Фактът е, че обичаме нашите артисти и сме много по -загрижени за техния успех, отколкото от нашия … това ни отделя от останалите. И мисля, че ще бъдем успешни на свой ред като доволен страничен ефект.
Мис Ети: Аз лично никога не се сравнявам с която и да е конкуренция. Дори и с тениса, това винаги беше целите ми и е еднакво с всичко в живота ми. Имам тонове уважение към всички сайтове за състезания и мисля, че всички те са различни по свой начин. Не съм сигурен в каква посока ще поемем, защото нашата общност оформя личния им пламък като риза.
4. Открих наистина положителна вибрация в общността на дизайнерите/ избирателите на вашия сайт. Каква според вас е тайната да имаш толкова добра вибрация (освен случаен шанс, разбира се)?

EL PRES: Да, за сайт, наречен „Риза на риза“, всеки изглежда наистина граждански един към друг хаха! Вероятно има голям късмет, но обичам да мисля, че е така, защото сме толкова свързани с нашата общност. Никой не иска да се държи неправилно, когато „Биг Брадър“ Ел Президент гледа хахах! Тя дори показва ехInd сцените … През първите няколко седмици бяхме отворени, открих много изневяра на гласа. Хората, които създават множество акаунти, понижение на всички останали изявления и т.н. Разбира се Бързо върху нас … защото не си и не можеш ”. Виждаме много малко изневери сега j
Мис Ети: Иска ми се да знам отговора на този, но бих искал да мисля, че съм напълно аз! J LOL
5. Аз лично обичам мини-контестираните, които правите, като „пиян и отегчен“, „Sodahead Tribute“, „понеделник нещо нещо“ и т.н. Как измисляте тези неща? Помогна ли на компанията по някакъв начин?
EL PRES: Винаги е трудно да се измери, ако подобни неща помагат на бизнеса и затова дори не се опитваме. Това, което правим, е, ако хората се забавляват да участват в тях. Знам, че звуча като счупен запис, но ние сме тук, за да се забавляваме … стига всички да се забавляват, ще продължим да се занимаваме с конкурсите.
Мис Ети: Може да се изумиш, защото не ме виждаш много на празни.
6. Планове за бъдещето? Опитайте се да го задържите, знам, че някои от нас искат да знаят къде искате да прекарате вашите празници и други неща, но с теката на тениската да се бие, какво можем да очакваме?

Ел Прес: Е, има онази стара поговорка „трябва да пълзиш, преди да можеш да ходиш“. Виждам ни на сцената, където можем да предпазим главата си от колебания наоколо … Говоря напълно новородени бебета. Очевидните планове са множество дизайни, които се отпечатват всяка седмица, по -големи награди и т.н. … но това ще дойде с времето. Нашите краткосрочни планове са да разрастваме нашата общност, да вземем много повече посетители на сайта и непрекъснато да пишираме нашите артисти и фенове за това как можем да подобрим нещата. Постоянното подобрение е ключът … Мъртвите неща не се движат и ние сме много живи!
Мис Ети: Тъй като Ел Президент обхвана предимно всичко това, ще отговоря на този малко по -различен. Аз съм нетърпеливият един от двете … от първото състезание бързо исках да отпечатам множество победители. Наистина е трудно да видиш фантастичния талант там и да бъдеш безразличен към него. Осъзнавам, че трябва да бързам бавно, така че междувременно винаги ще уведомя общността колко много обичам тяхната работа.
Това е всичко, което има за това интервю, но преди да си взема благосклонния отпуск, трябва да спомена, че го направих в топ десетте „тежки тежести“ за последните два състезания и наистина оценявам начина, по който тези мъже знаят как да покажат своята признателност за художника, участващ в техния конкурс.
Благодаря, че отделихте време да отговорите на всички въпроси и благодаря, че сте страхотни!

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *