Опитът на изкуството – Дейвид Бу

Опитът на изкуството от Dovydas Bou
Когато на последно време се отдалечаваме от работата си, пътуването може да започне. Отиваме на места, които са изумителни, както и ни напомнят колко точно е великолепната къща. За да уловим тези невероятни чувства, правим снимки на всичко, което виждаме, както и всякакъв вид пейзажи, които ни влияят.
Но какво би било, ако можете да нарисувате пътуваща снимка с всяко място, което някога сте посещавали? За да отговорите на тези загриженост, трябва много първо да задоволите Dovydas Bou, както и неговия опит с изкуството. Дейвид Бу (Dovydas Baksys) е независим иновативен литовски художник, който се фокусира върху илюстрация, фотография, режисура на филма, както и и т.н. Той има 8 години опит в рекламата. Основният му фокус е картина, както и дигиталното изкуство. В момента Дейвид Бу живее, както и работи за финансирането на Литва – Вилнюс.
Той споделя пътуването си с картини, пътуващи илюстрации, които показват всяко място, което е посетил. Нещото в неговите картини е, че те се справят, за да покажат настроение, което всички имаме, когато пътуваме. Опитът на изкуството показва фантастични житейски моменти, уловени в миг. Основният му метод е акварелната картина, както и той рисува пейзажа в сравнително основни изображения от тип картичка. Градовете се съживяват по неговия дигитален метод, който той също прилага. Можете да почувствате картината, както и настроението, което желае да набере. Неговите детайли са толкова невероятни, че наистина можете да паднете слънцето в Мексико, дъждът в Париж, както и вятъра на остров Тувалу.

Подобрете пътуването си, като проверите много страни само за няколко минути. Можете да откриете много повече за опита на изкуството на официалния уебсайт на Дейвид Бу тук.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *