Tank Girl е свързано с Gorillaz

Tank Girl е добре известна британска комична серия, създадена от Джейми Хоулет и Алън Мартин. Оригиналната рисунка, която е направена Джейми Хоулет, след думи, направена от Руфус Дейло, Ашли Ууд и Майк Макмахон.
Tank Girlthe Сладко нещо за Tank Girl е, че първият му създател, Хоулет винаги е дизайнер на героите на Горилаз.
Името на героя Gorillazte е много лесно защо е дадено. Момичето кара резервоар и също живее в него.
Tank Girl Tshirtthe Интересът към Tank Girl беше толкова голям, че дори дизайнерите на тениски трябваше да я включат в колекциите си и клипарт. Във Великобритания има цял ток в S-Shirt, създаващ услуга, свързана с Tank Girl. Тениските са подходящи с кльощави дънки, кожени якета и големи ботуши, точно както истинският пънкер би носил.
Момичето Tshirttank Tshirttank е някакво угояване на супергерой, някакво угояване на Wonder Woman, но с някои незначителни разлики. Тя е груба, тя е потънала, но също така толкова очарователна!
Знае се, че е различна сексуална ориентация, отколкото хората, които смятат, че са нормални. Незаконната злоупотреба с вещества я правят и различна от другите, така че тя получава много реакция. Комичните центрове за приключенията с нейното мутантно гадже, Буга, който е някакъв вид кенгору, комбиниран с човешки гени.
Дизайнът на Tank Girl и Boogathe е повлиян от пънк визуалното изкуство. Таговете в тази комична серия са неорганизирани, анархични, абсурдистки и психеделични. Използваният метод наистина е много основен и включва колаж, техника на нарязване, поток на съзнание и метафил. Интересът към конвенционалния сюжет е много малък.
Екранното с резервоар за момиче произхожда от средата на 90 -те години, The Comic Tank Girl е в днешно време на подземната култура във Великобритания, но тя стана много популярна и в останалата част на Европа. Думата се разпространява, че стана доста добре известна и в САЩ.
Момичето на танкове в Actiontank Girl представляваше значителни успехи. Когато казваме това, имаме предвид точно филмовата снимка, направена след комикса, през 1995 г. Имената като Иги Поп (като лице на плъхове) и Наоми Уотс (като Джет Момиче) бяха сред главните.
Плакат за кино на танк момиче 1995 г.
0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *