Любимите практически тоалети на есента, в които трябва да инвестирате сега!

Любимите практически тоалети на Fall, в които трябва да инвестирате сега!
22/09/2020, публикувано от Alanic Global
Освен обичайните основи и основите на студеното време, които скоро ще влязат в гардеробите ни, има и безброй тенденции, които са наводнили емисиите, които се хвалят с вълнуващ нов стил. Тези парчета дрехи са преодолили пропастта между фантастични и практични.
И така, собствениците на бизнес на дребно, ето шанс за вашия O да направи впечатление на вашите клиенти. Можете да получите такива модерни парчета дрехи в колекцията на едро на популярния производител на дрехи в САЩ. Следователно, нека да прочетем в блога по -долу, за да знаем повече за този сезон.

Акцент на верижната връзка
Докато те варираха по форма, цвят и размер, общата тема на веригите беше невъзможно да се пропусне. Най-важното е, че облеклото и аксесоарите с вградени вериги взеха в бягащите предавания. Тенденцията изглежда също толкова добра в новите аривални секции, както и при моделите през февруари. Независимо дали изберете рокля, токчета или дори обеци с верижна връзка, не забравяйте да включите този в гардероба си за изявление.
Изрязването
Забелязани за всичко-от тежки плетива до официални рокли, този не толкова финал е вълнуващата тенденция, която не знаехме, че ще се нуждаем от тази есен. Що се отнася до пазаруването и редактирането на вашия стил, не забравяйте, че небето е границата. Жените са особено любители на полите, изложени на тазобедреност, сплетени рамене и, разбира се, момент на пиекабу-блейзър.

Блейзър време
Не се отървете от основните си блейзери, но преди да отидете да купите още един бокс обикновен черен, помислете вместо това тези преработени версии. Докато деконструкцията почти винаги се представя като видна тема през повечето сезони. Този път, въпреки че ще видите по -малко деконструкция и повече преоткриване. Съвременните блейзери разполагат с ресни подгъвачи, асиметрично драпиране и двуцветни цветни палитри и др.
Mi Amore Cocoa
Винаги има един цвят, който царува Върховен всеки сезон, а за есен-зима 2020 г. този цвят е шоколадов кафяв. Миналата година изглеждаше, че бежово от главата до петите е всички, за които всеки може да говори. Тази година пълният шоколадов вид определено е целта, но не подценявайте силата на зашеметяваща шоколадово-кафява чанта или чифт обувки, за да допълнят останалите тенденции в есента, които сте добавяли към вашата количка досега.

Alanic Global · Любимите практически тоалети на есента, в които трябва да инвестирате сега!
Собственици на частни етикети, искате ли да направите своя собствена марка дрехи? Свържете се с известен доставчик на облекло в САЩ и съобщийте желанието си за примерни дрехи, в които искате да инвестирате за вашата бутикова колекция. Можете дори да получите персонализирано облекло специално проектирано или вашия магазин. Пуснете поща на екипа за помощ за същото.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Производител на дрехи
Falls Fancy тоалети
Falls Fancy тоалети Производител
Falls Fancy тоалети на едро
Направете своя собствена марка дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *