Alessandra Ambrosio, модел

Алесандра Амбросио знаеше какво иска да направи от ранна възраст и се радваме, че тя се залепи. Като осемгодишен, тя забеляза снимка на момичето Карън Малдър и припомня: “Исках да бъда като нея”. Когато беше дванайсет, тя се записа в класове за моделиране и на петнайсетгодишна възраст тя беше модел за Дилстън Щайн. Нейната кариера излезе, след като беше финалист в Elite Model 1996, който изглежда национален конкурс в Бразилия, с нея, завършвайки се на корицата на бразилския Ел.

Трудно е да се повярва, че като дете има проблеми с изображението. Недобрената операция за връщане на ушите си причинява текущи проблеми, оставяйки я с антипатия към пластична хирургия.

След като видя някои от нейните парароиди, предполагам, че я е резервирала за предположението на хилядолетието? кампания. Тя се появява в реклами за Кристиан Диор, Ревлон, Джорджо Армани, Ралф Лорън и други, и в календара Pirelli. Работата на модния подиум включва Prada, Chanel и Oscar de La Renta. Амбросио е украсил кориците на международни списания като ELLE, Cosmopolitan, GQ, Bazaar на Харпър, Vogue и Ocean Drive, и тя става единствен модел на блясъка в САЩ през 2006 г. Тя постави със Сара Барон Коен за Мари Клеър през 2009 г., като промоция за филма му Бруно.

През 2004 г. тя е била избрана като първия говорител за тайната розова линия на Виктория, а през следващата година тя взе на модното си шоу писта в бельото, образувано изцяло от бонбони. Тя направи три месеца след раждането на първото си дете, а за шоуто през 2011 г. бременна Алесандра носеше шоуто най-тежко крилата, при 30 кг. На следващата година тя облече цветната фантазия сутиен на рубини, аметисти, сапфири и диаманти, поставени в роза и жълто злато.

Бразилският бе избран като лице на брега на Великобритания и се включи в първата им телевизионна кампания за дванадесет години. След това тя пусна своя собствена марка за бански костюм, а марка за лайфстайл, Але от Алесандра. Блогът на октомври 2011 г. за Vogue видя модела Post снимки на своите дрехи онлайн всеки ден.

Но сме сигурни, че един от най-гордите му моменти трябва да се появяват на церемонията по закриването на олимпийските игри в Лондон 2012, като част от предаването на Рио де Жанейро, в подготовка за хостинг на следващите игри на Бразилия. Предлагаме, че тя също има повече да се развесели!

Препоръчаната снимка е, разбира се, Alessandra Ambrosio в Стюарт блестящи са направени в Бразилия # 6

Alessandra Ambrosio носеща малка бяла рокля и голи обувки

Модел Alessandra Ambrosio в Rosa Cha Bikini

Alessandra ambrosio street стил чрез

Alessandra Ambrosio отива на стила на улицата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *