Целеви дизайнерски сътрудничества (Десетилетия на Бюджет Fashion Съвършенство)

Share

Tweet.

ПИН

Reddit.

Джоб

Тази публикация може да съдържа партньорски връзки. Вижте нашата политика за поверителност.

Ако някога е имало търговец на дребно, синоним на сега любимия дизайнер сътрудничество, това е целта. Целеви дизайнерски сътрудничества са спечелили в култ, благодарение на дарбата на марката за свързване с големи имена марки за производство на достъпни цени, трябва да имате предмети.

Ако сте Shopaholic от най-висш порядък, шансовете са, че си доста запознат с късните нощи, прекарани в очакване на най-новата колекция, за да пристигне на линия, така че може да победи всички останали нощни птици към него. Ако не, ти беше най пукването на зората и зачака на вратата, така че да може да бъде първият, който вземете своя размер. И обикновено, елементите ще се продават от цялата страна в рамките на секунди.

Айзък Мизрахи, в различна роля като защитник на животните на Американското дружество за предотвратяване на жестокостта към животни, имаше дълголетие в съвместни колекции беше оправдано. Модният дизайнер управлявал от 2002 до 2008.

Какво е жалбата на дизайнер колаборацията Target? Голяма част от нея може да бъде проследена до един много прост фактор: достъпност. Кой не би искал да грабнат дизайнер облекло при силно намалена част от това, в противен случай може да го намерите за най-луксозен универсален магазин? Това е почти невъзможно да се устои този вид обжалване.

Нещо повече, защото те са такива бързи продавачи, много елементи от Целеви дизайнерските сътрудничества са станали колекционерски предмети. С други думи, те се продават като луди на иБей и може да направи продавача доста добра долар или два, ако търсенето е голямо достатъчно. Go вземе един поглед на иБей или Poshmark и може да зърнат нещо, което мислех, че никога няма да видя отново: чифт уиски тонизирана клинове от всички твърде кратък Синтия Винсент колекцията от 2010 г., или шикозен малко чанта от оригинала Phillip Lim варира от 2012 година.

В повечето случаи, всички от свръх направил голяма част от работата – това означава елементите, изчезнаха, преди да може дори да се стигне до магазина, за да ги проверите. Те казват, че има малко тръпка в преследването. Дали, които се отнасят до целта collabs, също? Jog паметта си и да видим дали тези находки все още можете да получите в модните усеща по. Ето един поглед назад към най-доброто от Целеви дизайнерски сътрудничества.

Tory Burch за Target

Дизайнерски Колективното насочват най-

Целева Go International

Целева Go International е състав с няколко дизайнери, която стартира през 2000 г. с рестартиране около пет години след първоначалното събиране появи по магазините. Вижте списък на най-Go международни дизайнери тук.

Майкъл Грейвс

Всичко започна с Майкъл Грейвс, легендарният продукт дизайнер и архитект. В края на 90-те години, той е бил зает с тенденция за възстановяването на паметника на Вашингтон. При проектиране на скелето за проекта, той се срещна с изпълнителния от Target, които са допринесли доста голяма сума за усилията за възстановяване. Този момент, някои може да се каже, променена модна история. Двамата говорили, и беше оправдано-високи прозорци осъзнах, че има потенциал магия в проект за сътрудничество. Те запечатани на сделката през 1999 г. за Грейвс за създаване на малка колекция от домашни потреби за продажба в магазин.

И тогава, пазаруване в Target има много по-интересно.

Двамата работиха заедно до 2012 г., когато Грейвс тръгна, след като е създадена около 500 различни артикула за компанията. Диапазонът е огромен, свеж и забавен – мисля, снажен и причудливи тостери, чайници, уреди бисквитка буркани, и коктейл шейкър. Това първоначално свързване проправи пътя за години на успешни партньорства с други послания.

Proenz за Target

Joy Grayson

През пролетта на 2008 г., Target се обвързвали с чанта чанта дизайнер Joy Gryson, бивш директор на проект за Марк Джейкъбс чанта и аксесоари разделение, за лимитирана колекция дамска чанта.

Колекцията включваше 8-10 различни стилове, като цените варират от $ 19,99 до $ 49,99 за чантите. И тези торбички, които изглеждаха много подобна, но в около 1/25-ти цената, на тези предишни продавани от линията на Марк Джейкъбс.

съименник събиране изразителна съчетава лукс дизайн Gryson и практическите подробности, като например множество каишки и джобове. Gryson е станала известна за нея микс от италианска кожа в богатите нюанси (бордо, шоколад, каки, ​​черно, бяло) и занижени детайли като тъкани топ дръжки, месингов обков и подпис висящи ID таговете.
Целева Прессъобщение

The Joy Gryson за целева линия е на разположение в магазина и на Target.com 6 апр 2008 до юни 21, 2008.

вход Derek Lam е в топ-дизайнери клуб Target дойде в съвместното събиране Target + NM.

Thakoon

Thakoon за Target колекция спадна през 2008 г. до по-
фанфари. Тамбеше много да обичаш, от очарователни рокли на годни и пламчета
Самостоятелно вратовръзки към връхното облекло. Също така в сместа бяха появяването на очите
върхове, шорти и поли. Цветовете бяха леки и свежи и до голяма степен имитирани
Неговата колекция от пролетта / лятото ’08 писта. С други думи, това беше
Епитом на задължително.

Дотогава дизайнерските сътрудничества бяха нищо ново за насочване. Mizrahi’s Ran за огромни шест години! Но това се почувства различно – по-висококачествено и повече от дразнене на това, което трябваше да дойде през следващите години.

Marc jacob за целта

Родарте

Сестри Лаура и Кейт Мулеви основават Родарте през 2004 г. По това време, скромната линия на шепа целеви рокли и чифт палта може да не звучат като много – но е достатъчно, за да привлекат вниманието на двете износване на жените ежедневно и мода. След дълго всички искаха парче от родарте, включително целта.

До 2009 г. марката беше готова да отиде с масивно стартиране на 55 броя
Напълнени със сладки и секси поли, рокли и други гардеробни основи. . \ T
обект на масова привързаност е роклята на тюл, която се продава в различни
цветове и които изглеждаха шокиращо у дома с всичко от изрязано
жилетки до блейжири.

Джейсън У.

В началото на 2012 г. целта стартира колекцията Jason WU. Ву катапултиране на статуса на име на домакинство, когато Мишел Обама почука от своя опит да проектира персонализирана шифон рокля в ефирно бяло за откриването през 2009 г.

Джейсън Ву, който заобиколи до мода слаба любезност на първата лейди Мишел Обама, се обърна към дизайна на малките в своята колекция. Той беше соло за целта през 2012 г. и по-късно се присъедини към целта + NM предприятие

И съставът не разочарова. Беше опаковано
Сладки срещи – полирани находки, които се чувстват решително ученически шик, благодарение на
Характеристики като капачки, плисета и а-линии изобилие. Моделите бяха знаменитост,
Приближалив и лесен за всеки да носи. Цветовите палитри? Помислете за меки
руж, бебешки блус, нежни жълти и чувство за изцяло милост
беше трудно да се игнорира. Днес всичко е много подходящо, което говори за Ву
способност за проектиране за издръжливост.

Лили пултрицер

Ако сте достатъчно възрастни, за да помните, добре, всичко, което се е случило през последното десетилетие, тогава можете да си спомните BROUHAHA, който засенчи старта на Lilly Pulitzer за целта през 2015 г., характеризираща се със същите ярки цветове и жизнени модели За коя е марката Lilly е толкова известна, колекцията се продава в минути, както онлайн, така и в магазините.

Това не би било изненадващо, ако съставът не беше толкова голям. Разбира се, имаше дрехи и аксесоари. Но имаше и облекла за деца, домакинства и дори козметика. Това беше обект на много публичност. Целта има някаква флак, за да не отгледат повече инвентаризация след цялата промоция на Hype и Heavy Duty. В крайна сметка той стои като една от по-запомнящите се сътрудници на целта.

Питър Пилото и Кристофър де Вос за Питър Пилто.

Marimekko.

Една от най-новите начинания е партньорство с Marimekko, легендарната финландска дизайнерска марка. Всичко в колекцията през 2016 г. е било пълно с цвят, надежда и блясък, както и за датата на продажбата на април.

Обхватът беше сън за онези, които жадуваха за нещо за всяка област на дома. Наистина имаше шик бански костюми и луксозни плажни тръби, заедно с напитки, бегачи и килими. Перфектите на открито бяха направо мечтателни и идеални за тези, които искаха да добавят малко Zing и Pep в дома си.

Колекция от годишнина

Скоростта на търговците на целевите дизайнер винаги оставя справедливо количество разочарование. Феновете ще отидат в магазина, да стоят на линия и след това да оставим нищо. Или, те ще скочат на уебсайта и ще намерят бавни скорости на зареждане на страници и внезапното изчезване на парчетата, докато инвентарът щеше да остане до нула в минути.

Всичко това направи пристигането на годишнината, която е много по-сладка. Стартира в чест на 20-годишнината на своето партньорство с Грейвс, което в крайна сметка доведе до около 175 сътрудничество с други дизайнери, годишнината колекцията беше надвишена в най-известните архиви на марката. Целева култивирана селекция от някои от най-продаваните продукти от 20 предишни двойки, което води до слаба, но страхотна линия, която е естествено, само за ограничен период от време.

Не ли моделът на йога мат на Даян фон Фустенберг ви напомня за отпечатъците на нейните имблематични рокли? Тя също имаше кутия за бижута с един и същ модел в целевата + nm колекция.Колкото и да е кимване на първоначалното сдвояване, годишнината също беше втори шанс за ентусиастите. Ако никога не сте забравили парчето, сте пропуснали за първи път, имате още един изстрел с годишнината.

Линията включваха 300 броя, включително дрехи, аксесоари, домакинства и кухненски цени. Сред включените дизайнери бяха Isaac Mizrahi, чиято оригинална колекция е продадена от ’03 до ’09, плюс Ерин Фетиестън, Анна Суи, Мисони, Филип Лим, Алтусара и Хънтър, сред няколко други.

Колекцията на годишнината на целта беше празник за сетивата. Един жив дисплей на цвят, модел и енергия, поздравил купувачите, когато пристъпиха през вратите, и беше забавно да се види от миналото на годините. Дори по-добре елементите бяха по-лесно достъпни. Дали това е по дизайн или защото лихвата е намаляла малко през годините, не може да се определи, но обхватът е на разположение в продължение на няколко месеца и се радва на феноменални ревюта.

Цел + колекции от Neiman Marcus от 2013 година

През 2013 г. целта се дива с сътрудничеството, обединяването с 24 дизайнери и след това си партнира с Neiman Marcus, за да постави колекциите в двата магазина. Дизайнерите са включени в това усилие, които са включени в Каролина Херера, Дерек Лам, Джейсън Ву и Даян фон Фурстенберг.

Мисони беше една от най-продавачите на целта с колекцията си, варираща от чорапогащи до велосипед с модел на запазена марка зиг-zag.

Почетни споменавания

Питър Пилто и Кристофър де Вос
Мисони
Джудит Лейбър
Марк Яков
Проанс за целта
Tory burch за целта
Ловец за мишена
Vineyard Vines X Цел

Бъдещето на целевите дизайнерски сътрудници

Какво притежава бъдещето за целевите и дизайнерските си сътрудничи? Всичко е свързано с виждането и продължаването да се правят смели, промяната на играта, които се харесват на потребителите. Става дума за това какво очакват. Към целевия екип голяма част от това обхваща властта на частния етикет. Затова можете да преминете само за всяка част от магазина и да попаднете на марки, които са техните и техните сами. Помислете за нов ден, всичко в движение и звездите по-горе.

Но с това идва по-познатите имена, които всички
знае и оценява. Няма съмнение за вълнението, което продължава
идват, когато търговецът на дребно обявява следващото си голямо партньорство. И така, кой е следващият?
Ние всички чакаме със затаен дъх.

Моля, оставете това поле празно бюджета мода във входящата си поща!
Електронна поща *

Проверете папката входящата си поща или спам, за да потвърдите абонамента си.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *