Какво да облечете на събитие за обяд на възпитаници

, ако планирате да присъствате на обяд на възпитаници за вашето законодателно училище – както и ще се възползвате от възможността да се свържете там – как точно да се обличате? Използването на задължително ли е в тази ситуация? (На снимката, мениджър Juicy 6 яке, $ 575 в Nordstrom – Проверете пълното ни ръководство за женските пристъпи за повече идеи.) Четец K се чуди …
Започвам да се свързвам в мрежа, за да търся нова задача, както и реших да отида на годишния обяд на възпитаниците на моето училище за законодателство (аз съм адвокат). Той е в петък в бална зала в хотела. Трябва ли да нося припадък или е достатъчна експертна бизнес рокля (с ръкави)?
Интересен въпрос, посетител К! За моя $ .02 бих казал, че съм носил костюм. Защо не? Имате такъв, както и искате да изглеждате професионално. Ако някой на работа попита защо сте в костюм, няма нищо подозрително да присъства на събитие на възпитаници – както и на събитието, ако някой попита защо сте в костюм, можете просто да кажете, че имате още една огромна среща. (Под въпрос, че ще – моето предположение е, че 95% от хората ще има в костюми. Въпреки това съм сигурен, че това зависи от вашето географско местоположение, в допълнение към вашето законодателно училище.) Особено при условие че това е обяд – Както и обядът на възпитаниците на законодателната институция при това-бих заявил, че прилягането е най-лесният, безразсъден отговор тук-хвърлете го, както и да се направи с него. (Прочетете няколко от най -добрите ни съвета за бизнес обяд тук, в допълнение към няколко от нашите мисли в мрежите на възпитаници тук.)

Всъщност бих казал, че това е перфектен шанс да започнете да използвате прилягане в рутинното си въртене на гардероба. Няколко от най -добрите съвети, които получих, когато току -що започнах, беше, че трябва да носите припадък толкова често, колкото можете, дори и да нямате „да имате“, поне когато седмица! – Тъй като получава колеги, както и шефовете, преди да ви виждат в костюм. След това, когато се опитвате тайно да интервюирате за нови работни места, когато дойдете на работа, облечени в нов костюм, той не вика „Имам интервю днес!“

Дами, какви са вашите мисли? Точно колко често се опитвате да носите костюми? Какво бихте облекли на обяд за работа в мрежа с адвокати?
———————————————————————————
N.B. Тези съществени публикации са предназначени да бъдат източник на коментар в квартала по конкретна тема, с която посетителите могат да търсят, без да се налага да пресяват много несвързани коментари. Освен това, макар и на програма, ние изключително ценим всички коментари от нашите читатели, ще ви помолим да запазите вашите коментари по темата; ThreadJacks ще бъде изтрит по наша собствена преценка, както и за удобство. Кажете благодаря на вас за вашето разбиране!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *