Celebs разтопи сърцата ни с присъствието си на партито за стартиране на Audi A5

Стартирането на Audi A5 [се оказа] оживено и абсолютно беше смазващо хитово събитие с присъствието на красавиците на B-Town. Hey там Audi Soiree също включваше модно ревю на Falguni и Shane Peacock, а нашите знаменитости не оставиха камък преобърнат в излагането на техните модерни аватари.
Така че не много повече дами за махане, нека да прескочим идеално в детайлите-

Крити Санън
На пускането на партито, най -актуалната ни и най -ярка талантлива актриса, Крити Санон беше идентифицирана, изпращайки блестящи искри на нашата глам камера с нейния омагьосващ стил. В кипяща рокля на Габриела Макси, която изписваше силни нотки на мода с деколтето на чокера, мъничък модел на рокля, почти без гръб и слоестата маховидна прорез на тоалета, Крити спираше дъха. Бижута на Minerali, черните сандали бяха всичко, което дивата се нуждаеше, за да забие стила с лекота.

Елегантният среден разрез, смоки очи и добре балансиран естествен грим поставят външния вид в страхотния люлка за Крити. Всички стилни кредитни резултати се прехвърлят към Sukriti Grover.

Софи Чудри
В почти трескаво черно и златно украсена мъничка рокля на Маниш Малхотра, Софи Чудри добави Audi Soiree, организиран от списание Hey там Индия. С елегантни черни токчета с каишки и черен съединител на Валентино тя отиде всичко пикантно с аватара си. Меката вълнообразна прическа, крилат очна линия и матово завършиха устните закръглиха бляскавия си стил.

Pooja Hegde
Зададейки подкрепата си на дизайнерския дует, Фалгуни и Шейн Паун на модното ревю, организирано при старта на Audi A5, Pooja Hegde излезе в стил на убийство от същия лейбъл. В черно облекло със сребърен паунов разкрасяване, създадено красиво от Falguni & Shane Peacock, тя беше ходещ олицетворение на обжалването и благодатта. Поддържайки играта на аксесоарите си минимална и със средна разработена права коса и метална сянка за очи, тя изглеждаше безраздирчива и омайваща.

[SC: MediaD]

Ileana d’ruz
За голямото луксозно събитие за автомобили, Илеана изскочи в два различни аватара и ни хвана изненада. Тя беше идентифицирана в блестяща червена рокля с височина на бедрото с елегантната прическа, обръчи със златист и червени горещи устни.

Ileana също беше идентифицирана, правейки стил на парти рокли в блестящ етикет на шисти и върба. Отивайки на нула с аксесоари и със своята разхвърляна, вълнообразна коса, тя ни зашемети с своята простота.
Колкото и да сме големи, луксозни любители на автомобилите, не можем да спрем да се възхищаваме на привлекателността на дивата, която предизвика събитието. Надявам се, че сте се насладили на крадството!
Източник на изображения: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *