Vintage Pack – Над 200+ ретро ресурси

Винтидж пакет – над 200+ ретро ресурси
Ако сте дизайнер с винтидж проект, тогава това е идеалната находка за вас. С една единствена сделка можете да получите над 200 ретро ресурси. Тази огромна продажба се предоставя от DesignPanoply, но можете да я закупите директно от Mightydeals: страхотен сайт, който е специализиран в осигуряването на най -добрите оферти на пазара.
Какво е включено? Дори не знам откъде да започна. Ще получите тонове стокови снимки, действия, шаблони, текстури, шарки, вектори и много повече! Най -доброто нещо в тази сделка е, че ще получите и 20 винтидж действия на Photoshop, които ще ви позволят да поставите винтидж поглед към вашите снимки и вектори. Действията на Photoshop ще променят вашата яркост, ще добавят контраст и ще дадат драматичен тон на вашите снимки.

Купете този пакет сега и ще имате възможност да използвате 70 реколта вектора и 75 текстури, шарки и четки, за да подобрите вашите винтидж произведения на изкуството. Мислите ли, че са забравили за любовта ви към шрифтовете? Със сигурност грешите: Ще получите и 2 професионални шрифта: Hensel само за главни букви и вдъхновения от Art Deco-издънка.
В сравнение с ресурсите, които получавате, цената е значително ниска: само 27 долара. Ще спестите до 83% отстъпка от редовната цена. Тази мощна сделка приключва за 4 дни, 14 часа и 57 минути. Побързай . Не искате да пропуснете този огромен винтидж пакет.
Имайте предвид :
– Ресурсите могат да се използват както за лични, така и за търговски проекти.
– Файловете не могат да бъдат препродадени или преразпределени.
– Действията и четките са за Adobe Photoshop. Шрифтовете се доставят във формат TTF. Векторните файлове се доставят както в AI, така и в EPS формати. Шаблоните са във формат PSD. Други изображения са във формат JPG или PNG.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *