Мастило Akumu, мокра мечта на Хелоуин

Идеалните тениски за Хелоуин от мастилото от Акуму
Akumuink стартира през 2008 г. от печат на екрана и продава индивидуални тениски онлайн от къща с две спални в Монреал, Канада.
Името на марката беше идентифицирано чрез използване на японския превод за кошмар, който винаги е доминиращата тема на дизайна.
Точно навреме за Хелоуин пуснаха нов набор от тиквени лепелни тениски. Предлага се за мъже и жени:

Също през октомври те пуснаха тениска, особено разработена за жени:

И един само за мъже:

Женските върхове на резервоарите вече са с 30% отстъпка! Не забравяйте да разгледате цялата секция за продажба за много повече артикули, които може да ви хареса:

Мъжете бяха сред присъстващите в New York Comic Con в началото на октомври и имаха ексклузивен дизайн на ритници с участието на Michonne, героят от The Walking Dead, тениска с ограничено издание Fanart, която бихте могли да получите за напълно безплатна за Закупуване на 4 други тениски! Проверете го по -долу:

Но не се обезсърчавайте – за уикенда на Хелоуин те ще бъдат в Лос Анджелис, Калифорния за Comikaze Expo, така че, ако сте в района, можете да отидете и да им поздравите. Ако искате да поръчате нещо, което да вземете в шоуто, изпратете имейл на info @ akumuink. com:

Те никога не спират неочаквани клиенти с чисто нови екстри, така че вече планираха бъдещото издание на ексклузивна тениска „Кошмарът преди Коледа“ този ноември. Решението за това какъв характер да изберете като централна точка за дизайна е избрано от самите клиенти! Това е най -добре – анкета, в която обществеността избра какво ще изложи след това и ето резултатите:

Ще ви оставя с много по -вдъхновяващи дизайни за този Хелоуин и за цялата година, за да отпразнувате стила на Тим Бъртън:

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *