Следвайте тези фантастични идеи за грижа за кожата в къщата, както и останете свежи през цялото време

, като лятото удря трудно, както и сурово, точно колко слънцезащитен крем би използвал, за да закрепи кожата? Освен това, когато се върнем в къщата след дълъг ден навън, кожата ни е приела достатъчно, че вече може. Ето защо бихме искали да споделим няколко от най -добрите съвети за грижа за кожата, които много от най -вероятно нашите баби са използвали.
Направи си сам обжалване на обжалване
Това са идеи за грижа за кожата, направени от Au Naturale, както и изключително органични продукти, които вършат чудеса за грижата за кожата, като гарантират, че ще останем свежи през цялото време. Проверете добре тези лечения за обжалване на „Направи си сам“, както и да ги използват, тъй като те биха помогнали за защита, подхранване, както и да се справят с кожата с най -добри грижи.

Вече можете да заявите сбогом на скъпите кремове, които залагат слънцето, както и луната, но не правят нищо, както и скъпите пътувания с салони, които правят всяка струна на чантата също да се разхлаби. Точно тук са седем фантастични най -добри идеи за грижа за кожата у дома, които биха помогнали на кожата да остане лъчезарна, както и да се подхранва през цялото време.
1. ПРАВЕТЕ СВОБНАТА СИ С МЛЯКО. Това е, тъй като в нея млякото има злонамерена киселина, която подпомага чувствително към мазна, както и сухо до типични типове кожа, подхранва се, както и остава подмладено също. Чаша пълномаслено мляко, когато се използва като сделка с пране, първо нещо, след като се върнете от ден навън, ще помогне на почистването на порите, както и овлажнява кожата, в допълнение към това, че е анти-танинг агент.
Източник: GoogleUserContent.com2. Може да използвате чаша розова вода, за да добавите много повече Zing, за да внесете много повече живот, както и да отслабнете на кожата си. Розовата вода трябва да се омаловажава върху кожата всяка сутрин с помощта на памучен тампон. Ако розовата вода се съхранява в хладилника, за да се охлади, както и след това да се използва, би било страхотно. Антиоксидантите, както и смразяващото въздействие на розовата вода, биха помогнали да затворят порите, както и да тонизират и кожата, в допълнение към борбата с натиска на безплатни радикали.

Източник: popsugar-assets.com3. Изчистването на филийки краставица в охладен тип подпомага свиването на кръвоносните съдове под очите, което подпомага победата на подпухналите проблеми с очите, както и тъмните кръгове. Може и да разполагате с филийките краставици на клепачите в продължение на десет минути сутрин или може би, когато се върнете през нощта, както и след това избършете зоната с чисто парче памук; Точно същото въздействие ще се види.
Източник: LifeCellProducts.com4. Алое вера паста, когато е мразовита или охладена, както и използвана при сделката с асистенции подхранва кожата от слънчеви изгаряния, замърсяване, мръсотия, както и мръсотия. Пастата, когато се използва под очите, може да бъде чудесен антидот и за подпухнали очи.

Източник: femmeactuelle.fr5. За тези, които изпитват от суха кожа, един от най -добрите уроци за това какво да разберете за грижата за кожата би било използването на мед като овлажняващ агент преди баня върху кожата ви. Разтрийте супена лъжица мед в кожата, както и изчакайте час, преди да ударите душа; Кожата ви ще остане овлажнена, както и гъвкава през цялото време.
[SC: MediaD]

Източник: Насладете се на.in6. В древен Египет жените обикновено се виждат, използвайки сока от грозде, за да се затегне, както и да изглади кожата на лицето. Това наистина е един от най -добрите методи за изглаждане на линиите, както и на луничките, поради което предлагаме да се използва точно същия режим.
Източник: tazatarin.com7. Пастата или сокът от моркови могат да бъдат една от най -добрите идеи за обжалване на „Направи си сам“, която да използвате у дома. С много витамини, както и антиоксиданти, минерали, както и хранителни вещества в морковите, сега може да се стегнете, както и да укрепите структурата на кожата за нула време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *