Облекло за сублимация и променящи се тенденции- Какво мислят експертите!

Облекло за сублимация и променящи се тенденции- Какво мислят експертите!
03/05/2017, публикувано от Alanic Global
Няколко години назад, когато печат за сублимация на багрила влезе в индустрията за облекло, той създаде всякакви положителни раздвижвания сред търговците на едро и търговците на дребно. За нула време сублимираните качулки, тениски, дъна и много повече бяха под светлината на прожекторите на модната сцена, наслаждавайки се на масивно следване на Urban Outfitters.
Бързо напред към сега, тези шикозни облекла за печат се наслаждават на също толкова пазарно обожание. Малко експерти обаче смятат, че нещата са спрели да растат и че очарованието на сублимираното облекло изглежда избледнява.

„Абсолютно виждаме голяма промяна в начина, по който хората проверяват сублиматните облекла. Вълнението се е установило в сравнение с ранните дни. Хората най -накрая стигнаха до фаза, когато се опитват да намерят нещо свежо “, казва пазарен анализатор.
Всъщност много хора – поне модните напред – са отегчени от едни и същи разновидности на върхове, дъна и излети и се опитват да намерят свежи вариации. Друга причина, поради която нещата могат да гледат надолу в нишата на сублимираните облекла, е заради променящото се модно предпочитание на крайните клиенти. Много повече и много повече хора се отдалечават с натрапчивите сортове облекла, настаняващи се на обхват, който излъчва смесица от небрежен и смел вкус.
След това отново има и гласове, които са доста оптимистични, свързани с последните тенденции.

„Да, в тази ниша нещата се променят бързо. Но не е лошо. Промяната е добра и носи възможности в грамада за собствениците на услуги за интелигентни дрехи “, казва експерт на облеклото. „Ясен знак е, че те (търговци на едро и търговци на дребно) трябва да бъдат креативни и иновативни, когато персонализират своята обем, както и в маркетинга и цените.“
Клиентите се опитват да намерят нови и свежи вариации – и не че са отегчени от сублимирания печат. Така че вместо да вървят сляпо и безмислено, когато купуват тяхната едро, собствениците на услуги за дрехи трябва да внимават да персонализират тяхната част; Те трябва да персонализират адекватното на едро с различен вкус и усещане, което отразява адекватно текущите модни тенденции.
Собственик на услуга за дрехи ли сте?
Сублимационни якета, върхове и дъна все още доминират на модната сцена. Само предпочитанията на клиентите се промениха леко. Така че, ако сте собственик на услуга, разберете нуждите на клиентите си, персонализирайте съответно на едро и продайте големи – печелете големи. Наберете добър производител днес!

Етикети:
сублимирано облекло
сублимирано облекло на едро САЩ
сублимирани качулки
облекло за сублимация
Производител на сублимационни дрехи
Сублимационно облекло САЩ
Сублимационно облекло търговец на едро
якета за сублимация
на едро сублимирано облекло САЩ
Облекло за сублимация на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *