5 знаменитости, използващи мъжки фланелни ризи- кой го заковава най-добре?

5 знаменитости, използващи мъжки фланелни ризи- кой го закова най-добре?
20/04/2018, публикувано от Alanic Global
Фланелните ризи определено не са ново нещо, за да се счупи новина, именно този горещ човек (прочетете, че знаменитостите) са включили прекратяването си със своя сексуален външен вид, който ни кара да се придвижваме над тях. Така че ето отброяване на някой известен човек, който използва или използва чекове напоследък. Докато Гай може да го приеме като своето вдъхновение за пролетно-лято, жените могат да се спуснат над свещния си външен вид.

Райън Рейнолдс
Тези карирани ризи не са напуснали модната писта, могат да бъдат добре разбрани, когато спазвате настоящия стил на звездата на Deadpool, Райън Рейнолдс. Откакто той беше забелязан в тържеството на филма Sundance през 2015 г., използвайки добре поставен дизайнерски фланелни ризи в червено, както и черни чекове, тънки дънки, кожени ботуши, както и умело подрязана коса на лицето, той прави повече подобни изяви В предпочитаните от него ризи за дърва. Цветовете, които той е включил в гардероба си, са зелени, сини, както и черни.

Чарли Хунам
Независимо дали е за сесия с картини, музикално шоу или просто разходка из града, Чарли Хунам със сигурност разбира точно как да работи с фланелните си ризи, поддържайки тази дълга коса, както и да поддържа брада. Очевидно той е влязъл толкова дълбоко в кожата на героя, Джакс в „Синове на анархията“, че използва само карирани ризи в различни проверки, както и цветове, като синьо, както и бяло, кафяво, както и жълто, така и жълто, както и жълто, както и жълто, както и жълто, както и жълто Червено, както и черно, с бели обикновени тениски, както и с директни дънки, още от първия си сезон. Въпреки това ние не мърмореем (намигване).
Лиам Хемсуърт
While taking a short break from shooting his film The Dressmaker, Liam Hemsworth has been spotted in a supermarket using his open red, blue as well as white checkered shirt over a white tee, teamed up with dark blue denim as well as grey as well as Бели маратонки. За пореден път в събитието на премиерата на предстоящата си вноска „Игрите на глада“, той е закопчал маслинен екологичен, както и бяла проверка на фланелната риза с легнат деним, както и направи такъв плашещ външен вид, че ни осигурява горещо горещо Погледнете да мечтаем за нагоре, докато не гледат да наблюдаваме актьорските му котлети в Netflix.

Търговците на дребно също трябва да вземат някои стилни сигнали от тези най -добри звезди, както и банка на фланелни ризи на едро, за да развълнуват клиентите си.
Джерард Бътлър
No matter exactly how famous he is for playing valiant heroes in action blockbusters, Gerard Butler keeps his look rather low-key as strides with LAX in a laid-back blue as well as grey tartan shirt integrated with denim as well as black boots as well Като шапка, както и все още ни кара да го зяпаме. Той има още едно малко карирано парче, докато прави метода си на натоварения полетен терминал в Лос Анджелис, както и го работи с авиатори, както и с шапка Trilby, за да победи слънцето.

Alanic Worldwide · 5 знаменитости, използващи мъжки фланелни ризи- които го заковаха най-добре
Дейвид Бекъм
Когато става въпрос за говорене за най -красивия човек, който играе техните карти с фланелни ризи, които могат да пропуснат вечно стилни, както и най -модерния футболист Дейвид Бекъм. Въпреки своевременното си пенсиониране през 2013 г., той остана истинската модна икона, осигурявайки всеки метро-сексуален модел задължително да се опита. Съвсем наскоро той прави вълни на модната сцена, като поставя прости карирани ризи в червено, синьо, бяло, както и екологично чисти за различни поводи, от гледане на мач с младите си до пози за Esquire. И така, докато жените се присмиват над забележителното му изявление, момчетата трябва да се съобразяват с неговите тенденционни изяви, понякога над бял тройник, както и понякога с бойник на главата.

Етикети:
знаменитости, използващи фланелни ризи
Знаменитости, които използват карирани ризи
шарени фланелни ризи
Производители на фланелни дрехи
фланелни ризи
Производител на фланелни ризи
Фланелни ризи на едро
Мъжки звезди, използващи фланелни ризи
Мъжки дизайнерски фланелни ризи
Мъжки дизайнерски карирани ризи
Мъжки фланелни ризи на едро
Мъжки фланелни ризи на едро
Женски фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *