Използвате ли изрязаните скини по правилния начин?

Най -добрият дизайн Наталия Водиана е коментирала пред публиката си на лондонския празник на Vogue 2012, заявявайки, че „много по -добре е да бъдеш мършав, отколкото дебел“.
Що се отнася до използването на кльощави тоалети, изрязаната култура във вида на изрязаните джъмпери, изрязаните тениски, подрязаните панталони, подрязаните деним се оказва толкова изявен, че почти смуче всички. Не бихте ли искали да го носите правилния метод, както и да бъдете обичани? Нека да проверим как.
[Също така прочетете: Точно как да носите върховете на културите!]

Изрязани панталони
Има методи, в които можете да накарате изрязаните ви панталони да изглеждат супер шик. Получаването на перфектната двойка е един от тях. Този, който има перфектното прилягане, дължина, както и стил, за да ласкае вашата фигура. Точно ето няколко съвета как точно да носите подрязани панталони, както и да изглеждате страхотни, а не да се размажете.
Правилната дължина – това е първото нещо, което изисквате да търсите в чифт подрязани панталони. В идеалния случай, подрязаните панталони трябва да покажат трета или по -малко от краката ви от коленете до глезените. Изпробвайте го толкова добре, тъй като със сигурност ще изглеждате с няколко сантиметра по -високи, отколкото сте всъщност. Ако дължината отива повече от тази, тя или ще направи краката ви да изглеждат къси, както и мънички, или ще ви накара да осигурите стар леля вид. Ако проектирате собствените си изрязани панталони от стар чифт рутинни панталони, след това разточете маншетите много първо, както и открийте най -добрата дължина, която ви пасва, преди да започнете да режете, както и да го шиете.
Обувки на точките – късата височина не означава края на пътя при използването на подрязани панталони, когато искате да изглеждате висок. Основните обувки са там, за да изглеждате по -високи от преди. Питайки как? Е, те „удължават“ краката ви, като ги правят да изглеждат по -дълги и по -стройни.

[Също така прочетете: Точно как да стилизирате панталони с шарени]]
Източник: Aelida.combright Colors – Търсите забавен метод за подобряване на вашето облекло? Добавете поп от ярки, както и живи цветове. Това ще помогне да направите изрязаните ви панталони по -хладни, както и хиптово.
Носете щампи – вярвайки, че добавяте очертания към изрязаните ви панталони вместо обикновените силни цветове? Опитайте да използвате отпечатани подрязани панталони. Би било хубав метод да добавите уличен стил на улица към вашия тоалет.

Източник: Aelida.com Croped Tops
Супер готините, атрактивни, както и ежедневните телбод, изрязаните върхове правят точно подходящото парче, за да се съчетаят с дъното ви, както и дори аксесоари.

Има много методи, в които можете да носите, както и да сдвоите реколтата си. Най -добрата част за горната част на реколтата е, че той може да се насочи добре с почти всеки тип тяло.
[SC: MediaD]

Преди да си купите реколта, имайте предвид някои основни съвета как точно да го носите в ежедневния си график.
Стойте директно – модното правило е да седите директно, както и да ходите направо. Страхотната стойка не само би ви помогнала да изглеждате фино настроени както винаги, това би предотвратило всякакъв вид нефлативни ъгли, които се случват от притискане напред, като раменете ви изглеждат спуснати.

Източник: PopSugar-Assets.comWear каквото и да е консервативно. В целта да използвате изрязани кльощави във вида на горната част на културата, възможностите са вашето разцепване. Уверете се, че вашият хайф, подчинен, както и всички други потенциално голи зони се покриват.

[Също така прочетете: стилове стилове на стилове]]

Разхлабете бравите на косата си – изглеждайте страхотните в върховете на реколтата, когато имате нисък разкоплен хвощ, висящ над раменете ви. Отнема минути, за да го направите, избирането на вашата естествена структура е, както и ви осигурява перфектният вид без шум за лятото.

Източник: kelownanow.comnow Продължете напред, както и разтърсете модела, като използвате изрязани скини по правилния начин, ако искате правилния тип клапи, както и изсипването на свирки.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *