Съвети за това как точно можете да се грижите за деликатно бельо, както и за дрехи

съвети как точно можете да се грижите за деликатно бельо, както и за дрехи
26/02/2021, публикуван от Alanic Global

Чрез инвестиране в първокласно бельо, целта е да се подобри комфортът, както и красотата, като същевременно е точно в същото време, като се гарантира, че високото качество е налице. Силен материал обаче не е равен на неразрушим! И все пак много от нас вярват, че поставянето на цената на дрехи или подчиняването означава, че ще надживее пералнята. Така че тук има няколко експертни съвета, за да запазите гардероба си.
Как да се грижим за деликатната си бельо?
Деликатни материали: сатен, коприна, кадифе, тюл, дантела

Колкото по -фин е материалът, толкова по -деликатен е. Следователно, за да запазите привлекателното си бельо от видни производители на подчиняване като Jockstraps, боди, гащи или ремъци, най -безопасното и ефективно решение очевидно е измиването на ръцете. Отнема време, без съмнение, но си заслужава.
Ръчно почистете крехкото си бельо
Отделно черно, както и бяло от нюансите. Бялото бельо има тенденция да посипя сиво, както и чернокожите да избледняват или избелват. За да управлявате премахването на това, ги почистете само с части от точно същия тон.

Накиснете се в бельото си за 5 минути във водата под 30 градуса по Целзий.

Почистете го старателно, използвайки сапун или почистващ препарат.

Изплакнете, използвайки хладка вода, както и след това втори път в мразовита вода, за да премахнете всякакъв вид сапуни, препарат или други остатъци.

Имайте предвид, че да не криете бельото си толкова много, ако не искате да изкривявате бельото. Изсушете ги плоски или върху кърпа, която ще се накисне във водата, но не ги поставяйте отгоре на радиаторите, за да запазите формата, както и цветовете. Най -накрая, не успявайте да запомните гладенето, както и сушилнята, което значително съсипва материалите.

Ако все пак искате да почистите бельото си вътре в пералня, поставете ги в калъфи за възглавници, мрежи или джобове за умерено измиване. Опитайте цикли с ниска температура, без изобщо да пресичате 30 градуса по Целзий, както и да използвате нежен препарат. В крайна сметка, премахване на омекотителя на материала, който влияе върху еластичността на дрехите.
Как да се грижим за деликатното облекло?
За емблематично облекло за шезлонги или спортно облекло, традиционното машинно измиване между 40-60 градуса е идеално подходящо. Въпреки това, за по -крехките материали трябва да сте по -внимателни.

Собствениците на фирми, както и търговците на дребно, ако искате да добавите дрехи на едро с деликатни материали към вашия магазин, изискване да се свържете с екипа за поддръжка на един от надеждните производители на облекла на едро. Разберете за какво трябва да разположите поръчка, както и да изпратите пощата си. Уврате се на насипна поръчка, както и я изпратете до бизнеса за бърза доставка.

Аудио версия: Съвети за това как можете да се грижите за деликатно бельо, както и за дрехи

Подходящ блог-най-новите стилове на бельо за човек, които предлагат производители

Посока:

Етикети:
Производители на обемни облекла
Дистрибутори на дрехи на едро на едро в Тексас
Доставчици на дрехи на едро на едро в Орегон
производители на дрехи в Северна Каролина
Персонализирани производители на подчиняване
Производител на бельо САЩ
Производители на бельо
бельо на едро в Ню Джърси
търговци на едро на бельо
Бизнес за дрехи на едро в Англия
Производители на дрехи на едро
Доставчици на обемни дрехи на едро във Флорида
Облекло на едро
Производители на облекла на едро в Калифорния
На едро се прикрива в Ню Йорк
Производители на едро в ОАЕ в ОАЕ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *