Това място не е никъде в галерията на Пол Лоя

, малко закъснях това за вас, тъй като изложбата вече се е състояла на 14 -и, но все пак си струва няколко моменти от деня ви, за да проверите нашите Художници, участващи в проекта.
Това място не е никъде, представя произведенията на художниците Кори Смит, Гордън Холдън и Скоф, обединява трима художници, които приемат сериозен (или не толкова сериозен) поглед към обществото, което ни заобикаля. В наситения с „селфи“ свят тези художници създават произведения, които са провокативни и обикновено сатирични или саркастични забележки относно поп-културата и масите. Съществува синтез на игриво любопитство и критика на съвременната култура, която призовава зрителя както към вътрешно, така и на външно разпознаване и размисъл. Всеки художник работи със смесени медии, съставяйки изображения и материали в обмислена перспектива.
Кори Смит е мултимедиен визуален художник, който в момента пребивава между Лос Анджелис, езерото Тахо и Портланд, OR. Той излага работата си в галерии в САЩ повече от десетилетие. Смит е участвал в безброй печатни списания и онлайн източници.
Гордън Холдън е роден през 1985 г. в крайградските Съединени американски щати. След като завършва университета във Върмонт, никога не е учил изящни изкуства, той скоро откри, че единственият начин да живеем в свят, който се стреми към съвършенство, е да направи точно обратното. Той описва творенията си като колекция от неща, които да харесвате и нещата, които да харесвате.
Schoph, родом от Йоркшир в северната част на Англия, в момента живее извън чанта в студиото си, пътува и показва своето изкуство в успешна група и съвместни шоута от Обединеното кралство, в цяла Европа и САЩ.
Арт произведения на Гордън Холдън, представени на това място

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *