Публикация за гости: Изпомпване на работа 101

Помпа на работа: Това е една от най -трудните части от връщането на работа след отпуск за бременност. В миналите публикации сме обхванали какво да облечем, за да изпомпваме по време на работа, точно как да управляваме изпомпване в различни офиси, изпомпване по време на работното пътуване и как да рокляте професионално, когато се върнете на работа (когато вашите дрехи преди бременността все още не са ‘ t годни). Днес посетител K ви предоставя някои основни съвета за изпомпване на работа, както и предлага няколко полезни продукта. Кажи благодаря на теб, К!
Най -добрият ми приятел ми предостави фантастичен съвет, преди да се върна на работа: Страхът е по -лош от реалността. Бях разтревожен да оставя малкото си момче с някой, когото едва познавах; Бях разтревожен, че нямаше да бъда толкова голям в задачата си, колкото бях преди да замина за отпуск; Бях разтревожен, че ще седя на бюрото си, липсвайки му цял ден. По принцип бях разтревожен от всичко.
Но сега, седем месеца, не беше толкова лошо. В по -голямата си част се справих, за да се съсредоточа изцяло върху всичко, което правя, независимо дали работи или домашен живот. Това означава, че съм наистина ефективен в работата, както и след това не проверявам истински имейла си, когато вдигна къща, докато синът ми си ляга. (За щастие, ние ударихме детския джакпот, както и получихме фантастичен спален.) Най -трудната част обаче беше изпомпването на работа. След като прочетох коментари точно тук, както и разговарях с моя брат, както и с някои приятели, влязох в рутината си. (На снимката: Претоварване на помпата за гърди, първоначално качено на Flickr от Madichan.
Прочетете останалата част от публикуването на Corporettemoms … (но не се колебайте да коментирате по тема, на която и да е страница) …

От сайтове, които обичаме

Всичко, което използвах миналата седмица, 8.24.22. Истината

Не се пенсионира, както и не се омъжи: Том Брейди, както и Gisele Bunchenpopdust

Дневник на облеклото, 8.10.22. Ивицата

Захранван от Pubexchange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *