Как можете да процъфтявате на днешния световен пазар за дрехи?

Точно как можете да процъфтявате на днешния световен пазар за дрехи?
06/08/2016, публикуван от Alanic Global
A phenomenal modification in the dynamics of the clothing market is in play as well as to make it through this tide of remarkable changes, clothing business in the retail sector requirement to re-structure themselves by 2020. consumers today are not only looking ahead to seeing Изцяло ново ниво на свежест в продуктите, но също така са запалени от цялото изживяване на покупката. Световният бизнес за облекло се разраства експоненциално, както и се очаква да достигне двуцифрен до 2020 г. По -голямата част от този растеж идва от избухналите способности за купуване на потребителите, които прогресивно гледат на дрехите като продължение на своя характер, както и израз на техният уникален начин на живот. Трансформацията на електронната търговия също има основна функция за игра в процъфтяващия растеж!
Детският моден пазар е на стойност 186 милиарда долара
Мъжкото облекло се оценява на 402 милиарда долара
Женското облекло е на 621 милиарда долара

От 2015 г. са отбелязани големи промени в световните навици за купуване на потребители. Пазарът на дребно се оформя от увеличаването на закупуването на интернет, както и ниските разходи за модни продукти от висок клас. Въпреки че пазарът на дрехи изглежда процъфтява значително, има значителен натиск върху собствениците на бизнес поради намалените маржове на приходите. Въпреки това в същото време, когато приходите намаляват, очакванията на потребителите, както и исканията се увеличават от всякога. Това несъответствие между двамата увеличи световния пазар на облекла на едро, тъй като закупуването на насипни продукти отива дълъг метод за подпомагане на собствениците на магазини за търговия на дребно да запазят приличен марж на приходите, докато плащат по -малко за закупуване на продуктите.

Мрежата е мястото, където са парите
Добре е да настроите разкошен магазин в търговски център или център за закупуване, но парчето от целевата аудитория е залепена за мрежата, както и да се наслаждавате на мрежата в мрежата в най-голяма степен от простотата, както и удобството му. Стартирането на магазин за интернет облекла не е толкова трудно, особено с реномирани дистрибутори на дрехи на едро, предлагащи отлични оферти на пакет на едро на широк асортимент от мода, физическа годност, както и спортни облекла, както и аксесоари за Guy, както и за жени.
Но трябва да си различен …
Когато заявяваме, че стартирането на магазина за интернет дрехи не е трудно, ние наистина го имаме предвид. Това обаче би ви донесело отличен бизнес, ако можете просто да бъдете уникални от останалите, тъй като потребителите винаги са нащрек за нещо свежо, както и ново. Производителите на облекла на едро САЩ не само предлагат широка множество от готови гардероби, за да изберете, колкото и да предоставят персонализирани, както и лични услуги за производство на етикети, които ви позволяват да вярвате извън кутията, да създадете собствена марка за лични дрехи , имайте отделна ниша за себе си.
Продажбите на интернет са се увеличили до около 23% миналата година, както се очаква да се увеличат с още по -висока скорост през 2016 г. Ако сте собственик на магазин за дрехи, както и все още не сте се събудили толкова, колкото истината, че е така Време е да структурирате отново вашия бизнес модел, може да сте за груб шок.
Етикети:
Производители на дрехи
Производители на дрехи САЩ
Глобално облекло на едро
Дистрибутори на дрехи на едро
Производители на облекла на едро
Производители на облекла на едро САЩ САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *