Домашен лосион за кокосово масло за суха кожа

Наистина нямаме представа какво влиза в създаването на лосионни барове, намерени в търговията на дребно и дрогериите. И ние наистина не искаме да рискуваме, да се ровим в тях, да ги използваме, само за да видим ужасяващи резултати в края на деня. Никога не знаете какво могат да направят съставките на кожата ви и затова сме тук, за да ви помолим да прочетете тази публикация за това как да се отдадете на домашно приготвени лосионни барове за кокосово масло.
[Също прочетете: кокосово масло за лице]

Как да приготвяте лосионни барове за кокосово масло
Ние не ви молим да бягате наоколо за съставките, които да използвате при създаването на домашно приготвени лосионни барове за кокосово масло, тъй като много от тях са лесно достъпни в онлайн магазините за репутация, за да изберете или у дома. Така че без много обожание, нека ви представим приготвянето на домашно приготвени рецепти за лосион за кокосово масло и барове, които включват само три стъпки и съставки.
Съставки
С помощта на измервателна скала бихме взели равни количества пчелен восък, кокосово масло и масло от шеа.

Източник: myownhomeblog.com Бихме предложили да закупите пелети от пчелен восък, а не парчето, тъй като пелетите са по -прости за справяне и се разтварят по -бързо от парчето. Ако не намерите местни хранителни стоки около продажбата на пчелен восък, потърсете онлайн едни и същи и особено сайтове, които помагат за рецепти на различни лосионни барове, като как да направите лосионни барове за кокосово масло и т.н.!
Започнете с топенето на чаша чаша пчелен восък в кокосовото масло на нисък пламък. Добавете към това чаша масло от ший и оставете тримата да се смесват върху пламъка. Трите трябва да се стопят добре и да образуват течност. След като това се случи, постепенно отстранете тигана от пламъка и сега добавете към тези десет капки от всяко ароматно масло по ваш избор. За да бъдем много безопасни, когато използвате ароматни масла, бихме искали да изберете същото само от реномирани магазини- те продават най-високо качество за добра цена.

Източник: Brit.co [SC: MediaD]
Повечето рецепти за лосион за кокосово масло се придържат към тази формула на смесване, след което трябва да използвате сапунени форми или кексчета, в които се излива смесването. Гаранцията обаче, че пергаментната хартия се използва за подреждане на вътрешната част на формите. Можете да изберете да изберете типа форми, които искате да използвате, но гарантирате, че те са достатъчно издръжливи, за да издържат на топлина на течността на средно ниво, когато използвате рецептата за домашен лосион. Поставете формите на невероятно и сухо място и го оставете да бъде по този начин за дванадесет до двадесет часа- по същество за една нощ би било най-добре. Сапуните автоматично биха се втвърдили.

[Също прочетете: изискано срещу нерафинирано кокосово масло]
Източник: Британ. И да, сега, когато сте научили как да използвате домашни лосионни барове за кокосово масло и да ги направите също, ние ще ви поканим да ни изпратите и вашите рецепти.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *