Продукти за чар на алое вера – магията на алое вера

Древните египтяни бяха нарекли с любезност това повсеместно растение „растението на безсмъртието“. Всъщност изследователи по целия свят са открили, че това е едно от малкото растения в света, които могат да излекуват, да лекуват, както и да поправят практически всякакъв вид кожна болест!
[Също прочетете: Достъпни продукти за чар]

Лекарите обещават от това (може да излекува рани за осем дни направо!), Дерматолозите го обожават, както и все още, ние тепърва ще признаем всички предимства на това чудо растение. Събрахме някои от най -добрите предимства на очарованието от използването на продукти за чар Aloe Vera.
Ето и кръгът на алое вера използва, както и предимствата
Алое вера Препарат за отстраняване на грим:
Алое вера гел е изключително успокояващ, както и мек. За разлика от многобройните продукти на Extreme Charm, които използвате, за да изтриете този грим от лицето си, както и очи, алое вера всъщност е изключително мек и успокояващ. Тя не изсушава кожата за разлика от други продукти, както и може да изтрие грима в джифи. Просто изрежете малко гел от алое вера върху памучна сфера, както и прекарайте пръст на този грим. Това е едно средство за отстраняване на грим, която има алое вера, както и наистина работи като Magic. Дори трудна, както и татуировка, подобна на татуировки, както и очна линия от M.A.C, както и полза могат бързо да бъдат премахнати с това.
[Прочетете също: Точно как да направите вашите кърпички за отстраняване на грим за DIY]

Източник: WordPress.comaloe вера като лечител на слънчева изгаряне:
Лятото може да бъде особено изключително трудно за хората, които стават дъбени, както и за изгаряне на слънце. Слънчевите изгаряния са още по -лоши, тъй като те ще продължат да ужилват кожата ви. Алое вера е изключително ефективна, както и мощна, когато се отнася до подпомагане на слънчевите изгаряния. Прилагането на всеки ден върху вашите слънчеви изгаряния ще помогне на епитела да заздравее, както и да напише защитен слой около него. Попълва цялата влага, която е била загубена, както и тъй като има антиоксидантни свойства, може да помогне на кожата да заздравее много по -бързо от всеки тип други кремове, както и лосиони.
[Също прочетете: алое вера за суха кожа]

Източник: SkinCaretrends.comaloe вера като маска за лице за чувствителна кожа
Може би сме посочили и преди, но алое вера е невероятно нежен продукт, както и за тези, които имат чувствителна кожа, може наистина да върши чудеса. Той може да успокои, както и да помогне на кожата да избухне в цици, както и акне, както и всичко, което е необходимо в тази фантастична маска за лице, са три съставки- алое вера, кокосово масло, както и лимонов сок. Смесете и трите в малка купа, както и нанесете за чиста, както и суха кожа. Оставете го да постави на кожата ви поне 10-15 минути, преди да я измие. Дума на предпазливостта: Ако вече избухвате, както и на рязане на кожата ви, тогава можете да пропуснете лимона. Лимоновият сок ще ужили разрез.
[SC: MediaD]

Източник: Aloeverahq.comaloe вера като Zit Zapper
Всъщност египтяните бяха най -добри, когато нарекоха Алое Вера „растение на безсмъртието“. Има толкова многобройни употреби на това малко растение! Алое вера гел се състои от две изключително съществени хормони-гачберели, както и ауксин. Тези два хормона включват свойства, които намаляват възпалението, както и заздравяват увредената кожа. Gibberellin е растежен хормон, както и помага за растежа на новите кожни клетки. Рутинното прилагане на алое вера ще ви помогне да видите подчертана разлика в кожата, предразположена към пъпки. Алое вера наистина помага за успокояване на кожата, както и за минимизиране на възпалението на кожата. Нещо повече, той също изсветлява белезите, които са оставени от пъпки.
[Също така прочетете: задължителни домашни Zit Zappers]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *