Всичко, което трябва да знаете за основа за зряла кожа

колко често сте правили грима си; Безупречно до основата и се приготви да се удари в партито, само за да видиш лицето си всички петна? Факт е, че като станем по -възрастни, признаците на стареене стават очевидни. Това показва, че след достигане на определена възраст трябва да бъдем много внимателни при избора и използването на грим и козметични продукти. Защо е така? Това е така, защото застаряващата кожа се разхлабва и провисна; Много повече от тази на кожата на млад или тийнейджър.

Има ли някакви специфики на основата за зрялата кожа?
Да! Фондацията е единствената дума, която бихме подчертали върху застарялата кожа от сега, по отношение на избора на фондация, която да се използва за дами над четиридесет и пет години. Това, което се случва с основа за зрялата кожа, е, че тонът на кожата дори ще излезе, линиите и знаците за стареене ще се прикрият безупречно и контурирането на лицето може да се направи по -добре. По този начин нямаше да се спира да носи красиво дизайнерско сари, салвар или западно облекло с увереност сега! Можете също така да направите пълен грим, защото възрастта е само число, когато се използва идеалната основа.
Неща, които да запомните
Преди да ви кажем как да приложите основа за зряла кожа, трябва да разберете ритуалите за предварително прилагане!
1. Кожата трябва да бъде подготвена
Кожата винаги трябва да бъде подготвена, преди да се приложи основа. Счупените капиляри и възрастовите петна са много лесни за прикриване. Трябва обаче да се научите как да поддържате зрялата кожа добре хидратирана и ексфолирана по всякакъв начин. Двете, когато се справят добре, ще поддържат кожата здрава и ще покажат колко добре ще седи и вашата грим основа. Представете си груб път, над кой катран се поставя- би ли гладка повърхностна форма? Имате отговора си там. Така че това, което трябва да направите, е да овлажнявате кожата- използвайте дневен крем или нощен крем, който помага да се напълни кожата и да покриете известни бръчки. Първата стъпка е използването на дълбоко почистване на мляко, след това тонер и след това овлажнител. CTMP е задължително. Защитата със SPF също е необходима в края.

2. Изберете идеалния основен грунд
Защо основният грунд е от съществено значение? Вижте по -ранната точка, където ясно говорихме за груб път и катран. Вашият тон на кожата ще трябва да бъде възможно най -равномерен и гладък и това би помогнало на фондацията да се изчисти добре, без да се проникне в бръчките и фините линии. Това помага да се направи лицето да изглежда страхотно и свежо. Ако решите да използвате прахова основа за мазна кожа, един DAB е много повече от достатъчен с основния пуф. За нормална до суха кожа, течна или силиконова основа за зряла кожа е добра само при грунд на основата на силикон.

3. Фондацията
След като приключим с прилагането на грунд, който е необходим за зряла кожа, е време за основата. Пазарът е наводнен с редица основни кремове и марки, от които да избирате. Крема и течна или силиконова основа са най -подходящи за зряла кожа. Ако обаче имате проблеми с кожата като петна от Порт бяло вино, розацея и т.н., моля, потърсете съвет от дерматолог. Те биха препоръчали идеалната основа, която да използвате. Не забравяйте, че по -малкото винаги е много повече за зрялата кожа!

4. Кога трябва да използвам течна основа?
За да отговорите на този въпрос, ще трябва да застанете пред огледалото и да проверите тена на кожата си- ако е гладък, няма нужда от наслояване. Ако кожата има недостатъци, течната основа би била най -добре да се използва, като се има предвид, че тя върши работата, която искате перфектно. Слоенето може да се направи, ако има малки проблеми, които трябва да бъдат обхванати. Това спестява времето за използване на консилер.
[Също така прочетете: Най -добрата основа за мазна кожа]

[SC: MediaD]
7. Какво ще кажете за покриване на възрастови петна?
Добър въпрос! Това е, когато ще трябва да използвате консилер, който е непрозрачен. Но ако се смесвате добре с гъба, нямаше да се появи кекс. Четка за консилер може да се използва за нанасяне на консилера и буферна четка, която да смеси консилерите в основата на основата. Идея тук би била непрекъснато да се използва четката, докато консилерът се събере в кожата и не е невидим.
8. Какво ще кажете за капилярното покритие?
Обикновено забелязваме възрастни жени със счупени капиляри, които ги ограничават да правят грим. Много от тях често не знаят как да скрият същото. Ето една идея, която може да ви помогне- първо да вземете консилер на зелен цвят и да се оправяте в зоните; Нанесете основа върху същото и използвайте буферна четка, за да се смесите в кожата. Моля, следвайте политиките на цветното колело, когато избирате цветни коректори. Когато се съмнявате, говорете със специалист.

Три най -добри основи за зряла кожа
Сега, когато ви дадохме ръководство за това как да изберете и използвате фондация за зряла кожа; Ето три популярни основи за зряла кожа:
1. Направете за Fever Liquid Lift Foundation
За жени със зряла кожа, които попадат в комбинация или суха тип кожа, това би било фантастичен продукт, който да използвате. Make Up For Ever Liquid Lift Foundation доставя пълно покритие, кара ви да изглеждате така, сякаш кожата ви е повдигната и по-млада, и е без масло- неПотни щрихи и без резултат от кеки със сигурност.
2. Revlon Color Stay Whipped Crème Makeup
Бихте могли да представите грима за престой на цвета на revlon, който е на възрастни жени, който е за всички типове кожа и може да се използва и за всички възрастови групи. Не би трябвало да се притеснявате, че продуктът е тежък; Той е лек и не се нуждае от допълнително наслояване.
3. Clinique почти прахов грим
Ето продукт, който работи като Magic за жени над четиридесет и с проблеми с кожата като Melasma и Rosacea. Clinique почти прахов грим е най -добър и фантастичен, като се има предвид, че дава пълно покритие и е одобрен и от специалисти.

Време е жените в зрелите си възрасти да изглеждат като невероятно диви и безупречни! За пореден път възрастта е само номер и не бива да спираме любовта си към грима!
Източник на изображения: Pinterest
Препоръчителни статии:
Резба или кола маска – което е по -добре за вашите вежди начини да разберете тона на кожата си начин да разберете формата на лицето си, идентифициране на пъпки с причини как да получите безплатни обжалващи проби

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *