Борба с неграмотност с тениски

Винаги съм имал ентусиазъм към книгите, има нещо за тях, методът, който ме карат да падна най -вече. Сигурен съм, че не бих могъл да живея без приказки или като истории, вярвам, че никой не трябва онлайн като този. Аз съм от типа човек, който вярва, че всеки трябва да има достъп до образованието, както и всички трябва да разберат точно колко решаващ е литературата. В резултат на това открих за това невероятно усилие, наречено „Изхлуване на трудности по една книга всеки път“, създадена от организацията на пътуващите истории. Тяхното желание е да предоставят на лошите деца възможността да четат, поради което намират решаващи представи за нашата раса, нашето минало, нашата традиция, в истината: литература. travelling stories Organisation is having a hard time every day with illiteracy in the hope of enhancement in the most impacted areas of the world :   El Salvador, Nicaragua,Phillipines, South Sudan etc.  Between their jobs there exists a great deal of chances for younger to Помогнете на техния вид. Например само с 10 $ A, можем да открием деца, които да проверят червената качулка или 101 далматианци. Регистрирайте се сега в 10 $ Buckchallenge, както и спиране на неграмотността.

Но как точно се справиха, за да привлекат толкова много защитници, както и доброволци? Чрез настройването на секцията за тениски в интернет, където всички ентусиасти на тройниците могат да открият вдъхновяващи типографски дизайни. Зад простия, стилен стил „четене е секси“, има нещо много по -голям интерес: с вас, използвайки тениските, които децата ще открият, както и ще намерят в цялата литература. Дори ако пътуващите истории не са събрали голяма колекция от тениски, възхищавам се на усилията му, както и аз бих абсолютно пощадил 20 долара за един тройник. Както екипът уточни: „Където младежите нямат книги, ние създаваме библиотеки. Там, където младежите имат книги, ние влияем на подобни за четене. ”

За да подкрепят борбата им срещу трудностите, както и неграмотността, отидете на тяхната секция, включена в Get, и да накарате тениските си да кликнат тук.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *