Дата на нощта идеи у дома, за да опитате сега

< >

Пазарувайте външния вид

Излизането за среща вечер може да бъде предизвикателство за някои, особено когато аспект в това, че трябва да намерите грижи за деца, натоварен трудов живот и пандемията. Пандемията принуди много от нас да избират вечери вкъщи вкъщи, когато редовно излизат. Освен това, ако сте домашно тяло, нощта вкъщи може да бъде идеална за вас. Няма нищо лошо в това да останете вкъщи със своя значим друг, да се наслаждавате на личния живот и простотата на собственото си място и да се съсредоточите върху връзката си. Независимо каква е причината за среща на нощта в домашната ситуация, тя трябва да е забавна и извън маратоните за кино, известни като Netflix и Chill. С казаното, че не се притеснявате от „излизането“ също е доста успокояващо. За една нощ, ето няколко идеи за творческа нощна среща, които ви помагат да се свържете и да се свържете отново с партньора си, без да напускате релаксиращия си дом.

Дата на нощта идеи у дома, за да опитате сега
Гответе фантастична вечеря заедно

Готвенето заедно е една от отличните идеи за нощна среща у дома за вас и ваша значима друга. И най -хубавото е, че това ви кара да оставяте телефоните си и да участвате в разговори със значимия си друг. Ето няколко лесни, романтични рецепти за вечеря за две, които можете да изпробвате с партньора си.
Направете пикник на пода

Ако готвенето не е нещо, което някой от вас иска да направи, защо да не опитате пикник у дома? Опаковайте кошница с храна и напитки и си пийте пикник в задния си двор. От друга страна, ако е зимно време, донесете одеялото си на пода на хола, за да можете да се притиснете, докато се наслаждавате на филм.
Stargaze в задния двор

За тази трета опция за домашна вечер в дома, тръгвайте в задния си двор, когато има ясно небе. Най -доброто време да отидете Stargazing е идеално след вечеря/преди лягане да работи добре, стига да се уверите! Не само ще можете да видите някои невероятни гледки към нощното небе, но и ще можете да намерите някои доста вдъхновяващи теми за разговор.
Преминете през стари снимки

Тази четвърта идея е най -добра за тези, които искат да отидат на специална и носталгична дата у дома. Всичко, от което се нуждаете, е един друг – а може би някои закуски! Издърпайте сватбени албуми, снимки от детството и погледнете назад по какъвто и да е начин на запазените си снимки заедно. Можете да си припомните на минали дати, да погледнете сладки селфита на себе си, когато за първи път сте започнали да се срещате или дори да се насладите на това колко много по -привлекателни сте изглеждали в тях. Тази дейност ще помогне да предизвикате нови разговори, така че вашата среща да не се чувства светска.
Пресъздайте първата си среща

Тази идея за следваща среща е най -подходяща за това, когато сте били със своя значим друг от доста време (дори години). Както вероятно знаете, първите в отношенията ви са запомнящи се. Защо да не прекарате нощ, пресъздавайки всички тези забавни спомени? Можете да вземете от това, което сте имали на първата си среща в един и същи ресторант, да имате маратон за кино от всичките си любими филми от тогава или дори да пресъздадете всички места, които ви направиха впечатление и двамата през този ден . Той ще отмени красивите спомени, които имате на първата си среща.
Направете спа център у дома

Заедно с това, че да имате страхотна вечеря заедно, правенето на дневен спа център е друг чудесен начин двамата да се свържете още повече. Можете да настроите маса или секция на пода с маски за лице, свещи и всякакви други основни неща, които смятате, че ще направят това допълнително изживяване специално. Използвайте плейлист специално за ежедневната си СПА нощ, за да добавите някаква романтична музикална музика.
Яжте от светлината на свещи

Тази идея за следваща среща е идеална за някой, който иска да има интимна нощ. Храненето със свещи може да е нахално, но също така е отвъд романтичното и се отдръпва в същото време. Това е най -добрият начин да се отпуснете след дълъг ден, докато все още можете да седите един от друг и да се насладите на компанията на другия. Поставете предварително някои меки мелодии, така че всичко да се чувства точно правилно и не забравяйте да използвате най -добрите си сребърни съдове!
Направете настолна игра вечер

Вие и вашият партньор трябва да опитате да излезете от старите настолни игри (или нови) и да видите кой може да спечели за тази идея за следваща среща. Винаги е забавно да виждате как конкурентните хора получават, когато играят игри като Monopoly или Charade – особено когато се отнася до спечелването на сърцата на партньорите ви! Тази дата ще направи някои комични спомениnull

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *