Прегледи на ефективността: Пробиването с обратна връзка

Прегледите на производителността могат да бъдат малко плашещи, но те могат да бъдат и страхотни учебни преживявания, особено когато получите критична обратна връзка. За днешната отворена тема реших, че ще обсъдим: Коя е най -добрата обратна връзка, която някога сте получавали в преглед на изпълнението? Не е задължително да кажа непременно най -добрият комплимент (но дами, моля, споделете и тях!), Но по -скоро най -добрата бележка, която ви помогна да се научите и да растете в работата или кариерата си. Това ли беше директно послание („Трябва да направите X, за да стигнете до Y“) или общо наблюдение на личността? Как първоначално взехте обратната връзка и какво направихте с нея? (Ако сте достатъчно далеч от него – какво искате да направите?)

За моите собствени $ 0,02 едно от нещата, за които ми каза любимите ми редактори, отдавна ми казаха, че съм много интроспективен и сякаш постоянно оценявам как се справям. Преди това не ми беше хрумнало, че това е необичайна черта или нещо, което си струва да се спомене – не всички ли са го направили? Това беше полезна обратна връзка, тъй като ме спря да се отклонявам от себе си твърде много (въпреки че винаги съм страдал от синдром на импостер!) И дори станах нещо, което рекламирах в по -късни интервюта.
Какво ще кажете за вас, дами? Коя обратна връзка за преглед на ефективността беше най -полезна в кариерата ви досега? Какво промени начина, по който гледахте на себе си или работата си? (В свързана бележка имате ли някакви съвети или трикове за това как да „получите повече“ от преглед на ефективността си, като например как да извлечете по -добра обратна връзка или да поставите основите за промоция или по -добри възможности?
Допълнителна информация:
Как мога да получа критична такса? [Попитайте мениджър]
Оценете вашите умения, слабости в преглед на резултатите [AAM чрез американски новини]
10 съвета, за да получите повече от вашия преглед на ефективността [Salary.com]
Делото срещу прегледите на резултатите [Atlantic Monthly]
Отидете за златото във вашия преглед на ефективността [Monster]
Корпоративните кабуки за прегледи на резултатите [The Washington Post]

На снимката: Shutterstock/Aslysun.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *