Продуктите за тениска с висок живот за любителите на планинския спорт навсякъде

Брайън Фрийман, 24-годишен механичен инженер, взе решение да направи промяна в живота преди около 4 месеца. Той напусна работата си, като прави статистически данни за турбините и започна да работи върху пускането на собствени продукти за тениски, наречени High Life. Той се почувства достатъчно удобно, за да стартира кампания на Kickstarter с участието на марката, която беше успешна и му получи необходимите средства за стартиране на първия ред!
Сега високият живот е фокусиран върху доставката на ентусиасти на открито с небрежни/удобни дрехи за ежедневието. Марката ще се съсредоточи върху подчертаването на спортове като раница, скално катерене, планинско колоездене, бяла вода, ски, сноуборд, риболов на муха, само за да назовем няколко. Някои от дейностите, които по някакъв начин ви дават усещане за мир и вълнение едновременно. Брайън ще отвори уебсайта thehighlifestore.com през ноември, който ще има всичко от кампанията плюс много други невероятни неща. Сайтът ще предлага аксесоари за облекло и лични аксесоари. От шапки до решаващи вериги и плакати до колби, масонски буркан и 8 унции. Колби.
Високият живот се ангажира с открито и разбира стойността на запазването на земята, която обичаме. Колкото и да се разширяват, те ще останат ангажирани да даряват 5% от печалбите за благотворителни организации/средства за опазване на дивата природа и диви животни. Те ще дарят само за благотворителни организации/средства, които харчат много повече от 75% от бюджета си за програми за опазване/опазване.
Сега излезте там и приключете в чисто новата си тениска от High Life!
Продукти за тениска с висок живот за любителите на спорта

Много по-тениски продукти с висок живот във Facebook, Instagram и Twitter.

0/5 (0 отзиви)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *