2017 Модни модели на бижута, които изисквате да разгледате

, 2016 г., годината, която премина през собственото си чувство за привлекателност, както и чар по отношение на модата, както и бижута. Имаше подреждащи пръстени, както и якета за обици, седнали доста на горещи дами, както и на дамоти.
Модните модели на бижута за 2017 г. могат да ви накарат да видите много изявления модни бижута във вида на колиетата, маншетите на ръката, суровите камъни и др. Обаче завладяващото е, че моделите се движат от сезон на сезон. Това предполага това, което е било модно подходящо през зимата, като обръчи, както и вериги, може безопасно да бъде поставено през пролетта.

Повдигане на тайния елемент, нека да видим как точно модните модели на бижута от 2016 г. се развиват, както и се появяват като модни бижута стилове 2017, най -новите модни модели на бижута 2017, пролетни модни модели на бижута 2017, летни модни модели на бижута 2017, най -популярните модни модели на бижута 2017, Модни бижута за тийнейджъри 2017, модни модни бижута 2017. Ще бъде страхотно забавно проследяване на най -новите модни модели на бижута 2017.
На първо място, приемам модата на Ню Йорк Стрийт, посветена на сезона на есента-зима 2016-2017 като ръководство за препоръки. Трябва да получите най -новите, както и да подредите информационни байтове, нали?
1. Обеци от обръч
През 2016 г. обеците за обръч бяха невероятно изявени в класификацията на обеците, преминаващи по голямата си кръгла форма. 2017 г. пое тази тенденция, като единствената разлика е, че тези обеци са се удвоили за уличния стил, колкото офис. Още един въпрос е, че обеците на обръч не са открили много приемане на официални събития.

Разбрахте ли, че тази концепция за стил е заимствана от модните бижута на различни племена, както и от древните нации?

Има един много повече продукт в обеци, който ще се разделя в модните бижута стилове 2017 – „полилеите“. Тези дълги висящи обеци, украсени с блестящи камъни, ще бъдат фантастично допълнение към вашата вечер.

И тогава има „шпилки с перли“ – много по -прецизната версия на обеците, които са модерни, както и елегантни.

2. гривни
Модните модни бижута 2017 изглежда се спука по шевовете. Модните гривни ще бъдат направени предимно от сребърни метали (което е стил на повторение на 2016 г.). Кожата обаче също ще се добави към основните материали. Гривните ще бъдат стилизирани като индийски, турски, както и гръцки. Най -новите модни модели на бижута 2017 също ще имат гривни, украсени с кристали, вериги, както и изтънени нишки с мъниста.

А, да, нека не пропускаме да си спомним „ръчно изработени гривни“.

3. Пенданти
Един от фантастичните модели за 2017 г. ще бъде висулки с цветни букви или числа, висящи от тънка златна верига.

4. Пръстени
Със златните пръстени на бохо, които имат камъни, както и кристали, пролетните модни бижута модели 2017 ще бъдат афера с ринг. Основният фокус ще бъде върху необичайната геометрична форма, както през 2016 г.

5. Слънчеви очила
Fashionistas по целия свят, както и дизайнерите също ще обещаят от слънчеви очила. Ей, ако си вярвал, че няма връзка с бижутата, грешиш. Слънчевите очила са се превърнали в вид модни бижута отдавна. Ситуация в точка – цветни цветя, които са обсипали очила Dolce & Gabbana. Е, 2017 г. може да види слънчеви очила, греещи със стилни в буквалния смисъл на него.

6. Чокери
През зимния сезон на 2016 г. чокерите бяха не само популярни, но и бяха нещо. Тъй като този тип модни бижута е по -тежък, той може да не извлече целия интерес към лятото на 2017 г. Въпреки това пролетното време все още би направило Choker като Teen Fashion Jewelry Patterns 2017.

Новият шаблон за бръмчене е „кожен чокер“ с големи висулки, поставени в кръгла форма.

7. Изявление висулки, както и колиета
Откажете се от малкото, както и лесните висулки, тъй като е време за изявлението висулки.

Ако обичате да използвате малки висулки обаче в голям брой, както и няколко слоя, тогава има многопластови висулки.
[SC: MediaD]

8. Цервикални украшения
Едно от тенденциозните модни бижута 2017 ще бъдат висулки, изработени от дърво, както и метал, до обемни къси мъниста, както и ярки модни бижута с многоцветни кристали.

Множеството важен цвят на 2017 г. може да е предизвикателство да се назове. Въпреки това най-стилните цветове могат да бъдат аквамарин, жълт, червен (сянка на узрели ягоди), коралови нюанси, нежно синьо, бяло, нежно екологично, както и черно-бели.
Така че моите любимци, надявам се, че сте доста изритани от най -новите модни модели на бижута 2017. Кои са най -популярните модни модели на бижута 2017 според вас, които харесвате, както и искате да похарчите един тон пари? Съставете ни в коментарите по -долу.
Източник на изображения: Pinterest

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *