Карикатура от илюстратора Шифа

Няма да започна да броя наградите, а Big Projects Illustrator Shiffa беше част от, тъй като самият той счита, че това е претенциозно. Така че ще ви кажа, че този човек вижда рекламния дизайн като негово истинско призвание. Той казва, че е „чиланго“, който е демоним на жаргони за гражданин на Мексико Сити. Той е израснал да рисува и проследява комикси, правейки фотокопия, но и върши работата на арт директор. Чуждестранни клиенти, както и мъжът от CornerShop са негови клиенти.
Намерих нещо много особено и конкретно в неговата биография – той настоява да не иска да говори за себе си в третото лице. Съществува силна психологическа връзка между този аспект и художник, които се опитват да се представят пред света. Винаги съм смятал, че това е силно претенциозно, но толкова дълго време ми показваше, че някои изпълнители използват третия човек, за да настрои донякъде съдържанието за сайтове и блогове, които предоставят информацията за тях. Опитвам се да видя последната част, а не масовото его, лежащо във всеки художник.
Но Шифа се вмъкне малко сарказъм, като казва, че и в същото време всъщност се позовава на себе си в трето лице. Шифа, ти раскал!

36 дни от вида от Shiffa на Vimeo.

0/5 (0 отзиви)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *